SNIMAK BOJOVIĆEVOG STANA ZAPALIO INSTAGRAM! Slao poljupce dok je policija iznosila bogatstvo (VIDEO)
Luka Bojović, Foto: Profimedia

šok

SNIMAK BOJOVIĆEVOG STANA ZAPALIO INSTAGRAM! Slao poljupce dok je policija iznosila bogatstvo (VIDEO)

Snimak Bojovićevog stana u kome španska policija zaplenjuje gomilu novca, ali i oružja obišao je Balkan i Evropu, a sada je ponovo objavljen na Instagramuj gde je privukao veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Luka Bojović bivši pripadnik Srpske dobrovoljačke garde i saradnik Željka Ražnatovića Arkana, sin pokojnog Vuka Bojovića, direktora Beogradskog zoološkog vrta uhapšen je 9. februara 2012. godine u Španiji gde je živeo u rezidencijalnom delu grada, u kvartu Politaria de Valensija, gde se iznajmljivanje apartmana plaća više hiljada evra.

Snimak Bojovićevog stana u kome španska policija zaplenjuje gomilu novca, ali i oružja obišao je Balkan i Evropu, a sada je ponovo objavljen na Instagramuj gde je privukao veliku pažnju javnosti.

Podsetimo, španska policija je prilikom pretresa stana pronašla pola miliona evra u kešu i veliku količinu oružja i municije. Tokom pretresa u stanu je bio i Bojović, sa lisicama na rukama, kao i njegov advokat. U Bojovićevom iznajmljenom stanu španska policija je pronašla sedam pištolja, dve automatske puške i automatsku sačmaru, kao i veliku količinu municije za pronađeno oružje.

Kada su ga policajci izvodili iz zgrade, Luka Bojović je bio nasmejan i čak slao poljupce okupljenim novinarima i fotoreporterima. Komšije „srpskog bosa" bile su šokirane kada su saznale pored koga su stanovale.

Inače, Bojović se od septembra 2010. godine nalazio na poternici srpske policije koja ga tereti za organizovanje nekoliko ubistava. Nakon poternice srpske policije, našao se i na poternici Interpola. Uhapšen je u Španiji 9. februara 2012. godine.

Osuđen je u Španiji na zatvorsku kaznu od 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.