UMRLA ČUVENA INFLUENSERKA! Ležala je mrtva pored mene, nisam mogla da je probudim, kaže drugarica VANJA!
Josi, Foto: printscreen/Instagram

pretužno

UMRLA ČUVENA INFLUENSERKA! Ležala je mrtva pored mene, nisam mogla da je probudim, kaže drugarica VANJA!

Josi, kako su je zvali prijatelji i poznanici, godinama se borila s anoreksijom, poremećajem u ishrani koji joj je dijagnostikovan kada je imala samo 11 godina

Objavljeno:

Mnoge obožavatelje iznenadila je vest da je u 25. godini preminula nemačka influenserka Džozefin Maria.

Josi, kako su je zvali prijatelji i poznanici, godinama se borila s anoreksijom, poremećajem u ishrani koji joj je dijagnostikovan kada je imala samo 11 godina. Preminula je na odmoru u Španiji, gde je bila s prijateljicom Vanjom.

"Josi me pitala mogu li je malo zagrliti i ležati s njom u krevetu dok ne zaspi. Prva sam zaspala ja, a probudila sam se oko ponoći" kazala je prijateljica i dodala: "Odmah sam vrisnula. Ona je ležala mrtva pored mene, nije se budila iako sam je pokušavala probuditi. Potrčala sam na recepciju kako bi mi pomogli nazvati hitnu pomoć, sećam se samo razgovora u kojem je neko rekao da više nije živa".

Njeni prijatelji i roditelji kažu da je društvene mreže koristila kako bi pratioce upozorila na opasnosti poremećaja od kog je patila.

"Srce me beskrajno boli. Dan pre držala sam te u rukama, draga Josi, išle smo u šoping i veselile se Božiću i tvom odmoru. Sledeće noći mirno si zaspala u rukama svoje prijateljice. Tvoje malo srce samo je prestalo kucati" napisala je njena majka na društvenim mrežama. Josi je, čini se, predosećala da nešto nije u redu jer je je samo dan pre smrti podelila status u kojem je napisala da se boji smrti. "Ne želim biti jedna od deset osoba koje preminu od anoreksije. Anoreksija se ne odnosi samo na fizički izgled, ona je u glavi. Ne radi se uvek samo o tome da želite biti mršavi, tu ima puno više: izvedba, potvrda, samokontrola" napisala je Josi.

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.