SEĆATE SE ŠKALJARCA KOJI JE BIO META U KAFIĆU NA VRAČARU? Supruga ga prijavila, UŽAS šta je radio
Napad u kafiću na Vračaru gde je Miloš Nilović Runjo sedeo, Foto: Printscreen, Ilustracija

jezivo

SEĆATE SE ŠKALJARCA KOJI JE BIO META U KAFIĆU NA VRAČARU? Supruga ga prijavila, UŽAS šta je radio

Nakon incidenta sa ženom je razgovarao radnik MUP-a zadužen za nasilje u porodici

Objavljeno:

U jednu policijsku stanicu u Beogradu u subotu uveče doveden je i obavljen razgovor sa Milošem Nilovićem zvanim Runjo koji je u javnosti poznat kao saradnik Škaljarskog klana. Nilović je u policiju doveden posle prijave za nasilje u porodici.

Navodno, Nilović se posvađao sa nevenčanom suprugom koju je više puta udario pesnicom u glavu. Navodno, ona mu je uzvratila, a on je nastavio ženi da preti.

Nakon incidenta sa ženom je razgovarao radnik MUP-a zadužen za nasilje u porodici. Žena nije imala vidljivih povreda, nije želela da podnese krivičnu prijavu protiv nevenčanog supruga, niti pokretanje bilo kakvog postupka.

Kako se saznaje o svemu je obavešten Centar za socijalni rad i dežurni tužilac. Prema proceni tužioca nije bilo elemenata krivičnog dela, te je Miloš Nilović upozoren na posledice kršenja zakona za nasilje u porodici.

Miloš Nilović Runjo
Miloš Nilović Runjofoto: Miloš Nilović Runjo, foto facebook

Nilović je posle razgovora pušten iz policijske stanice.

Podsetimo, Miloš Nilović zvani Runjo poznat je policiji zbog više krivičnih dela, a dovodi se u vezu i sa škaljarskim klanom.

Uhapšen je 13. avgusta sa još petoricom muškaraca u jednom hotelu na Jahorini. Tokom pretresa oduzeti su pištolj sa 11 metaka, više mobilnih telefona i jedna plastična kesa sa materijom za koju se veruje da je droga, ali se Runjo ubrzo vraća na slobodu.

Osim toga, on je uhapšen sa još devetoricom muškaraca 2017. godine u velikoj akciji policije, kada je u restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu pronađeno oružje. Nedavno je pred Višim sudom u Beogradu oslobođen optužbi za nezakonito nošenje oružja.

Iako ćvrsto demantuje da nema veze sa kriminalom i ljudima iz tog miljea, u decembru 2018. godine bio je u kafiću, u Kajmakčalanskoj ulici u društvu Vlade Popovića zvanog Pop kada je on ubijen.

Takođe, sredinom ove godine bio je meta napadača u kafiću na Vrčaru.

Runjo je navodno bio osoba kog je naoružani Crnogorac s maskom na licu tražio u kafiću. Miloš Miljanović (33) sa "uzijem" u ruci ušetao u kafić i šetao se među stolovima vidno tražeći nekoga. U kafiću su se u tom trenutku nalazili Nilović, Nikola Kovačević (39) i Vojsilav Kostić (39), svi dobro poznati policiji od ranije, te se sumnja da je možda neko od njih bio meta, jer su se odmah razbežali i sakrili iza šanka. Preplašeni gosti razbežali su se na sve strane.

Miljanović, inače državljanin Crne Gore, uhapšen je nekoliko sati posle incidenta u kući u Beogradu. Veliki broj policajaca opkolio je objekat, a potom su upali u kuću i uhapsili osumnjičenog. Kod njega je pronađena silikonska maska, kakve pripadnici crnogorskih klanova koriste u likvidacijama, "uzi" sa prigušivačem i crna odeća u kojoj je bio kada je ušetao u kafić

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.