Ovo je čovek osumnjičen za smrt taksiste zbog manje od 200 dinara?! (FOTO)
Foto: Facebook/NikolaDobrić

šok u kragujevcu

Ovo je čovek osumnjičen za smrt taksiste zbog manje od 200 dinara?! (FOTO)

Nikola Dobrić (34), koji je uhapšen zbog ubistva taksiste iz Kragujevca Branislava Đukića (66) uhvaćen je zato što se, pola sata nakon svađe i fizičkog napada na Đukića, vratio na mesto zločina.
Objavljeno: 07:43h

Naime, Dobrić koji se tokom vožnje posvađao sa taksistom oko računa manjeg od 200 dinara, a potom mu i zadao nekoliko udaraca pesnicom, odmah po incidentu je pobegao sa mesta događaja. On se, međutim, prema saznanjima "Blica", nakon pola sata vratio i posmatrao uviđaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Stajao je sa strane i posmatrao kako Hitna pomoć dolazi i bezuspešno pokušava da reanimira taksistu. Stigla je i policija, a onda su ga ljudi koji su tu bili sve vreme prepoznali u toj gužvi - priča jedan od očevidaca i dodaje da je potom neko uzviknuo: "On ga je ubio" i pokazaoprstom na Nikolu D.

Je li ovo najopasnije zanimanje u SRB? Napadaju ih i u po bela dana, i do 5 puta mesečno!

Policija je potom uhapsila Nikolu D.

Vozač taksija je, kako se za sada sumnja, prenuo od srčanog udara izazvanog stresom, ali obdukcija treba da utvrdi pravi uzrok smrti.

foto: stock

Prema saopštenju policije, uhapšen je N.D. (34) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubio taksistu Branislava Đukića sinoć u 22.10 sati u naselju Bresnica u Kragujevcu.

Sumnja se da on nije hteo da plati vožnju, a kada vozač taksija pokušao da ga spreči da pobegne zadao mu više udaraca pesnicom u glavu i telo, a zatim pobegao.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Taksista se, prema saznanjima "Blica" od njegovih kolega koji su ubrzo po incidentu pritekli u pomoć, vratio u auto i dok se polukružno okretao da se vrati na taksi stanicu, pozlio mu je i ne uspevši da zaustavi vozilo udario je u obližnju kafanu.

Beživotno telo taksiste policija je zatekla u automobilu, a viši tužilac je naložio sudsko medicinsku obdukciju.

Užas u Kragujevcu: Taksista ubijen zbog 180 dinara?!

Osumnjičenom N.D. je određen pritvor od 48 sati, a biće sproveden Višem javnom tužilaštvu sa krivičnom prijavom zbog ubistva.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.