DAN D ZA BATINAŠA KONTIĆA! Izlaže odbranu nakon brutalnog premlaćivanja Miljana Mandića
Hapšenje Ivana Kontića, Foto: Printscreen

suđenje

DAN D ZA BATINAŠA KONTIĆA! Izlaže odbranu nakon brutalnog premlaćivanja Miljana Mandića

Zajedno s Kontićem osumnjičeni su u ovom slučaju O. L. i L. V, koji se terete za krivična dela učestvovanje u tuči

Objavljeno:

Ivan Kontić (30), kome je juče u Novom Sadu potvrđen pritvor, biće danas priveden na saslušanje pred tužioca pred kojim će moći da detaljno iznese svoju odbranu u vezi sa optužbom za krivično delo pokušaj ubistva Miljana Mandića 24. avgusta, brutalnim prebijanjem.

Kontić je u utorak izručen iz Crne Gore zbog sumnje da je 24. avgusta premlaćivanjem Miljana Mandića u Novom Sadu, prema oceni tuzilaštva, pokušao da ga ubije, za šta je istraga protiv njega pokrenuta tek 12. septembra.

Zajedno s Kontićem osumnjičeni su u ovom slučaju O. L. i L. V, koji se terete za krivična dela učestvovanje u tuči, odnosno pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Mesec dana su bili u pritvoru, a sredinom okrobra su pušteni da se brane sa slobode.

Novosadska policija je ranije saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godina mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio "obe podlaktice".

Kontić je poreklom iz Nikšića, a u Srbiji je diplomirao na Pravnom fakultetu i u advokatskoj kancelariji je radio kao pripravnik pre incidenta u kojem je prebio Mandića (28) u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.