NAPISALA JEZIVO PISMO PRE SMRTI: Baka Coka i ranije pominjala SAMOUBISTVO: PRE ĆU SE OBESITI U ŠUPI!
Stojanka Stojanović, Foto: Vladimir Sporčić

TRAGIČNA SUDBINA

NAPISALA JEZIVO PISMO PRE SMRTI: Baka Coka i ranije pominjala SAMOUBISTVO: PRE ĆU SE OBESITI U ŠUPI!

Baba Coka je bila u pritvoru koji joj je u međuvremenu zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom zvog godina i bolesti

Objavljeno:

Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, čije je telo pronađeno danas na Zvezdari sa nožem zabodenim u grudi, već je u jednom navratu pokušala da se ubije, tvrde domaći mediji, a prethodno je pretila da će se pre obesiti nego što će se pojaviti na suđenju za ubistvo investitora.

Penzionerka koja je 2. septembra 2018. na Zvezdari irešetala pištoljem investitora Zorana Trifunovića (58) nasred ulice se nije pojavila na suđenju u Palati pravde u februaru ove godine.

Umesto toga je poslala pismo, a njen sin je naveo "da njegova majka Stojanka nije sposobna da prati suđenje i da se ne oseća dobro".

"Sudiji je dostavljeno pismo koje je baka Coka napisala. Navela je da je imala operaciju kuka, da ne može da dođe, ali i da je za nju suđenje veliki stres i da će, ako bude morala da dolazi na suđenje, 'pre da se obesi u šupi'", pisao je tada "Kurir".

Baba Coka je u septembru 2018. godine ubila iz pištolja investitora koji joj je navodno u više navrata pretio i ucenjivao da mu proda plac i kuću na Zvezdari gde je hteo da gradi, na šta ona nije pristala. Pucala mu je u vrat i stomak, a zatim i u glavu, nakon čega je vratila pištolj u ceger, otišla kući i legla da spava.

Baba Coka je bila u pritvoru koji joj je u međuvremenu zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom zvog godina i bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.