ČOVEKU U BEOGRADU RAZNET DEO GLAVE I TELA! Očevidac sa lica mesta otkrio GROZOMORNE detalje! AU!
Aberdareva ulica, Beograd, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

STRAVIČNO

ČOVEKU U BEOGRADU RAZNET DEO GLAVE I TELA! Očevidac sa lica mesta otkrio GROZOMORNE detalje! AU!

Od siline ekspolzije popucali su prozori i na stambenoj zgradi koja se nalazi blizu parkinga, oštećeni su automobili, ali i zgrada RTS

Objavljeno:

Radnik RTS koji je povređen jutros u stravičnoj eksploziji u Aberdarevoj ulici u Beogradu, pušten je na kućno lečenje, rekli su na Javnom servisu.

Snažna detonacija čula se u jutarnjim satima. Kako je RTS objavio eksplodirala je boca sa industrijskim gasom. Jedan radnik firme koja je bila angažovanja na izvođenju radova u zgradi RTS poginuo je na licu mesta, dok je njegov kolega teško povređen, kao i radnik RTS koji se zatekao u blizini u momentu eksplozije.

- Stajao sam u hodniku kad su njih dvojica (radnici) prošli pored mene. Samo tri-četiri minuta kasnije čuo sam jaku eksploziju. Povukao sam se nazad, do prozora, i video sam da njih dvojica leže napolju. Po odelu sam prepoznao da su radnici koji su prošli pored mene. Rekao sam "ljudi, ima žrtava" - rekao je jedan od očevidaca za RTS.

Radnik M. P. koji inače radi na popravci alfalta Pete beogradske gimnazije, rekao je danas za "Blic" da su on i njegovo kolege čuli snažan zvuk i u tom trenutku su dotrčali.

- Bilo je strašno. Video sam kada je jedan od radnika poginuo. Od siline eksplozije raznet mu je deo glave i tela. Prišao sam i video sam drugog radnika kako uspaničeno viče i doziva pomoć. I on je imao povrede. Zvali smo Hitnu pomoć - rekao je radnik M. P. za "Blic".

Od siline ekspolzije popucali su prozori i na stambenoj zgradi koja se nalazi blizu parkinga, oštećeni su automobili, ali i zgrada RTS.

Kako javlja RTS, čekaju se ekipe koje bi trebalo da odnesu boce koje nisu eksplodirale na analizu. Inspekcija rada će narednih dana saopštiti da li je bilo propusta i zbog čega je tačno došlo do eksplozije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.