KRVAVA PIJANKA U PROKUPLJU: Zbog žene izbo poznanika, policija se SMESTA DALA U POTERU!
Zbog žene izbo poznanika, Foto: Profimedia

STRAŠNO

KRVAVA PIJANKA U PROKUPLJU: Zbog žene izbo poznanika, policija se SMESTA DALA U POTERU!

Kada policija pronađe P.P. koji je od ranije poznat istražnim organima i tačno okarakteriše stepen povreda koje je zadobio D.S. ustanoviće se i krivično delo

Objavljeno:

Prokupačka policija traga za P.P. (35) iz Prokuplja koji je tokom noći izbo nožem D.S. (45) iz Prokuplja i naneo mu više ubodnih rana u predelu grudi.

Kako smo nezvanično saznali, slučaj se dogodio u privatnoj kući noćas oko ponoći, gde su obojica bila.

- Najverovatnije je došlo do svađe i obojica su verovatno bila u alkoholisanom stanju. U jednom momentu P.P. je sa ženskom osobom izašao iz kuće koja je u posedu trećeg lica, pa se sam vratio unutra. Tada je došlo do sukoba, nakon kojeg se P.P. izgubio u nepoznatom pravcu- kazala nam je osoba bliska istrazi.

Ona dodaje da u kući u kojoj se sve desilo nije pronađen nož niti je bilo krvi, a da je P.P. oštećenom D.S. naneo tri rane u predelu grudnog koša.

Tokom pregleda u prokupačkoj bolnici, ustanovljeno je da D.S. ima alkohola u krvi, a zbog težine povreda prebačen je u niški Klinički centar.

Kada policija pronađe P.P. koji je od ranije poznat istražnim organima i tačno okarakteriše stepen povreda koje je zadobio D.S. ustanoviće se i krivično delo. Za sada se P.P. sumnjiči za ubistvo u pokušaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.