SEĆATE SE DOKTORKE VIOLETE KOJA SE UBILA? Samoubistvom je htela da pošalje SNAŽNU PORUKU
Violeta Skorobać Ašanin, Foto: Printscreen/Youtube

smrt pod velom tajni

SEĆATE SE DOKTORKE VIOLETE KOJA SE UBILA? Samoubistvom je htela da pošalje SNAŽNU PORUKU

Samoubistvo čuvene doktorke, u čijoj ordinaciji su dane provodile mnoge ličnosti iz džet-seta, izazvalo je nevericu, nikom nije bilo jasno zbog čega je digla ruku na sebe s obzirom na to da je u očima drugih imala sve u životu

Objavljeno:

Bila je ugledna doktorka, plastični hirurg cenjen i u svetu i kod nas. Nije bila sama kako to neretko biva sa uspešnim ženama, imala je muža Dragan i sina Andreja, živela na Vračaru u luksuznom stanu, naizgled, imala je sve da bude srećna i zadovoljna, ali sudbina nije tako htela. Tog 14. juna pronađena je mrtva u svom kupatilu.

Vest o samoubistvu doktorke Violete Skorobać Ašanin (50), potresla je celu Srbiju.

Njen suprug i sin pronašli su je mrtvu u kupatilu porodičnog stana, a istragom je nedvosmisleno utvrđeno da je sama sebi presudila nožem sa dva uboda u srce.

foto: Večernje novosti

Samoubistvo čuvene doktorke, u čijoj ordinaciji su dane provodile mnoge ličnosti iz džet-seta, izazvalo je nevericu, nikom nije bilo jasno zbog čega je digla ruku na sebe s obzirom na to da je u očima drugih imala sve u životu.

Međutim, prema mišljenju psihologa ona je bila čvrsto rešena da se ubije, a u prilog tome govori činjenica da je sebi zarila nož u srce čak dva puta, za šta je potrebna nadljudska snaga.

Zgrada u kojoj se doktorka ubila
Zgrada u kojoj se doktorka ubilafoto: Kurir

Najveći broj samoubistava događa se u ranim jutranjim satima, dok se doktorka ubila već kad je dan prilično odmakao. Takođe, ljudi koji su rešeni da oduzmu sebi život, u najvećem broju slučajeva čekaju da se osame, što doktorka nije uradila - u trenutku krvavog čina porodica je bila na okupu.

Zbog svih ovih činjenica, stručnjaci su ubeđeni da je reč o ritualnom samoubistvu kojim je htela da pošalje poruku: "Ubiću se, pa ćete me voleti".

Doktorka Ašanin bila je vlasnica poznate privatne bolnice i priznati stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, kojom se bavila 20 godina.

Rođena je u Beogradu. Medicinski fakultet u Beogradu je završila 1994. godine. Magistrirala je na rekonstrukciji ekstenzornih tetiva šake. Specijalizaciju plastične i rekonstruktivne hirurgije završila je 2000. godine. Od 1995. godine bila je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a stručno usavršavanje i praksu nastavila je na mnogobrojnim svetski priznatim klinikama, u Grčkoj, Rusiji, Italiji, Americi, Brazilu. Bila je učesnik mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa.

Bila je dobitnica Nagrade za najbolje rezultate u oblasti ultrazvučne liposkulpture u 2003. godine u Los Anđelesu. Volela je svoj posao i trudila se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi "običnim" ljudima. Težila je da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

Sahranjena je 19. juna na beogradskom groblju "Lešće".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.