Arkan je brutalno vređao Cecu, a ona lažirala testament uz pomoć Palme i Dačića!
Foto: Printscreen / Instagram / Cražnatović

zvao je muslimankom

Arkan je brutalno vređao Cecu, a ona lažirala testament uz pomoć Palme i Dačića!

Ulemek je otkrio nepoznate detalje iz veze Cece i Arkana, ali i o umešanosti političara u lažiranje Ražnatovićevog testamenta! A nije čudo da se Mihajlo Ražnatović svađa sa Cecom, nasledio je očevu narav - navodi Ulemek
Objavljeno: 11:48h

Ni posle 16 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana ne jenjava interesovanje za njegov život sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mihajlo Ulemek, nekadašnji pukovnik srpske dobrovoljačke garde, izneo je za "Srpski telegraf" neke šokantne tvrdnje iz njihovog života.

Prema njegovim rečima, prvi susret popularne pevačice i kontroverznog ratnog komandanta nije ukazivao da je to uvod u "svadbu veka", kako su je srpski mediji krstili.

foto: Printscreen / Youtube / Rtv Stara Pazova

- Cecu je 1993. ili 1994. doveo Oliver Mandić da peva u Erdutu na svadbi jednog našeg vojnika. Kada ju je video Željko je uradio nešto što ni malo nije ličilo na njega. Ona mu je pružila ruku da se pozdrave, ali on joj nije uzvratio pozdrav. Samo je prokomentarisao: "Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?!" Arkan je inače poštovao žene - prenosi reči Mihajla Ulemeka "Srpski telegraf".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.