LEČIĆU SE, JEDNOM SAM SE SKINUO, ALI SAM POKLEKAO: Glumac kumio i molio za nanogicu, MORA DA ROBIJA ZBOG DROGE
Bane Vidaković, Foto: Ana Paunković

POKAJAO SE

LEČIĆU SE, JEDNOM SAM SE SKINUO, ALI SAM POKLEKAO: Glumac kumio i molio za nanogicu, MORA DA ROBIJA ZBOG DROGE

Kako je dobio zeleno svetlo u Tužilaštvu, Bane se opustio i počeo da priča o svom poroku, kao i želji da se otrgne od droge

Objavljeno:

Glumac Bane Vidaković koji se danas pojavio pred licem pravde u Višem sudu u Beogradu zbog neovlašćeng držanja droge za ličnu upotrenu postigao je sporazum o priznanju krivice, odnosno nagodio se da dobije sest meseci kucnog zatvora, ali i da će se odvići od droge u ustanovi za lečenje bolesti zavisnosti.

- Molim vas, ja sam javna ličnost. Poznat sam glumac i mnogo bi mi štetila medijska pažnja. Kriv jesam, to ne poričem i hoću da se nagodimo da što u kraćem vremenskom periodu završimo sa tim. Kaznite me kućnim zatvorom - kukao je Vidaković u Višem javnom tužilaštvu , saznaje Srpski telegraf iz ove ustanove.

Kako je dobio zeleno svetlo u Tužilaštvu, Bane se opustio i počeo da priča o svom poroku, kao i želji da se otrgne od droge.

- Obećavam da ću otići na lečenje. I ranije sam uspevao da se skinem. Lečio sam se u inostranstvu više puta i godinama sam bio čist. Poblemi, besposlica i kriza me nateraju da opet pokleknem. Dajte mi šansu dokazaću da mogu i ovaj put. Sada mi sve bolje ide. Imam posla i više volje da budem zdrav- molio je glumac nadležne organe.

Već je poznato da će Vidaković 17. decembra ponovo biti u zgradi Višeg suda u Beogradu kada će sud odlučiti o potvrdi njegovog sporazuma sa tužilaštvom.

Ukoliko i svoj potpis na odluku Tužilaštva stavi sudija Nataša Albijanić Bane će kaznu kućnog pritvora početi da služi već 18. decembra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.