SIMONOVIĆ JE OPTUŽEN DA JE NAREDIO PALJENJE KUĆE NOVINARA JOVANOVIĆA: Izgleda da će on još čekati na pravdu
Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, Foto: Marina Lopičić, Printscreen Youtube/N1

krivično delo

SIMONOVIĆ JE OPTUŽEN DA JE NAREDIO PALJENJE KUĆE NOVINARA JOVANOVIĆA: Izgleda da će on još čekati na pravdu

Simonović se tereti da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Jovanovića 12. decembra 2018. godine

Objavljeno:

Suđenje bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i drugim optuženima za paljenje imovine nekadašnjeg policajca, a sada novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine, odloženo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu za 7. decembar.

Do odlaganja je došlo jer je optuženi Vladimir Mihailović i dalje u samoizolaciji zbog virusa Covid 19, a suđenje je zbog istog razloga bilo odloženo i 10. novembra.

Simonović se tereti da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Jovanovića 12. decembra 2018. godine. Optuženi su i Igor Novaković i Vladimir Mihailović, koji se terete za krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", a Simonović se tereti da ih je na to podrstrekao.

Aleksandar Marinković tereti se kao direktni izvršilac krivičnog dela, ali je od zimus u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, a postupak je razdvojen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.