SRBIJA GLEDA I NE VERUJE ŠTA RADI OVAJ KLIPAN! Ukradena još jedna kutija za lečenje deteta, kamere snimile STOKU!
Lopov u trenutku sramnog i očajnog čina, Foto: Printskrin

sramno i ogavno

SRBIJA GLEDA I NE VERUJE ŠTA RADI OVAJ KLIPAN! Ukradena još jedna kutija za lečenje deteta, kamere snimile STOKU!

Građani su prikupljali novac kako bi pomogli malenoj Aniki Mandić, a lopova koji je ukrao humanitarnu kutiju u kojoj se nalazilo oko 30.000 dinara osuđuje cela Srbija

Objavljeno:

Sraman potez mladića podigao je Srbiju na noge. U četvrtak, 19. novembra 2020. godine u 18:08 sa šaltera jednog ugostiteljskog objekta u Kraljevu ukradena je kutija za pomoć namenjena maloj Aniki Manić. U kutiji se nalazilo preko 30.000 dinara

Građani Kraljeva prikupljali su novac kako bi pomogli malenoj Aniki Mandić, a lopova koji je ukrao humanitarnu kutiju u kojoj se nalazilo oko 30.000 dinara osuđuje cela Srbija.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi kako mladić sa šaltera jednog ugostiteljskog objekta u Kraljevu krade humanitarnu kutiju i beži. Kamere su zabeležile ovaj očajan potez lopova.

Uz objavu na društvenim mrežama napisana je i potresna poruka ovakvog nedela, koja je izazvala lavinu komentara. Takođe, mole se građani koji su u mogućnosti da pomognu mlenoj Aniki Mandić da ozdravi.

Ovo nije prvi slučaj krađe od bolesne dece, budući da je pre dve nedelje na Zlatiboru mladić ukrao kutiju na očigled prolaznika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.