CRNOGORSKI ISTRAŽITELJI DOŠLI DO ŠOK SAZNANJA: Kavčani angažovali NAVIJAČE beogradskog kluba za surove likvidacije
Iza egzekucije Igora Dedovića (43), vođe škaljarskog klana, i Stevana Stamatovića (43) stoje navijači?, Foto: Privatna arhiva

horor

CRNOGORSKI ISTRAŽITELJI DOŠLI DO ŠOK SAZNANJA: Kavčani angažovali NAVIJAČE beogradskog kluba za surove likvidacije

Ova ekipa odgovorna je i za nekoliko otmica bezbednosno interesantnih osoba koje se dovode u vezu sa škaljarskim klanom

Objavljeno:

Crnogorski istražitelji došli su do saznanja da iza egzekucije Igora Dedovića (43), vođe škaljarskog klana, i Stevana Stamatovića (43) u Atini 19. januara, kao i ubistva 23. jula na Krfu - Alana Kožara i Damira Hadžića, stoji nekolicina članova navijačke grupe FK Rad.

“Istražitelji sumnjaju da je reč o navijačima beogradskog kluba FK Rad, starosti između 20 i 27 godina, koje su angažovali „kavčani“ za više surovih likvidacija suparničke grupe iz Kotora”, navodi izvor iz Pobjede medija i dodaje:

Ova ekipa odgovorna je i za nekoliko otmica bezbednosno interesantnih osoba koje se dovode u vezu sa škaljarskim klanom, a njihov identitet poznat je policiji.

Poruke u telefonima Kožara i Stamatovića otkrile “krticu”

Istražitelji više zemalja razmenjuju informacije i pokušavaju da prikupe materijalne dokaze i rasvetle ubistva.

“Ovi navijači ne prezaju ni od čega – otimaju, muče, sakate i delove tela sakrivaju na različitim lokacijama! Ova brutalnost prelazi sve granice, a oni šalju poruku da se ničeg ne boje”, kaže njihov sagovornik.

“Mali broj ljudi je inače znao kretanje vođe „škaljaraca“ i njegove ekipe. Tako da je, navodno, među njihovim redovima bio izdajnik”, prenosi Pobjeda i dodaje:

“Neki su dobili velike pare da otkriju skrovišta vođa „škaljaraca“! Uzeli su novac, ali zato, navodno, i platili glavom.”

Podsetimo, Igor Dedović i Stevan Stamatović likvidirani su 19. januara u restoranu pred decom i suprugama u Atini. Alan Kožar i Damir Hadžić izrešetani su 23. jula na grčkom Krfu sa 29 rafala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.