SRBIN JE UBIO UKRAJINKU, mrtvoj joj je radio jednu MNOGO MORBIDNU STVAR
Ubijena Ukrajinka, Foto: Printscreen/Facebook

detalji užasa

SRBIN JE UBIO UKRAJINKU, mrtvoj joj je radio jednu MNOGO MORBIDNU STVAR

Prema poslednjim izveštajima obdukcije tela ubijene Ukrajinke, utvrđeno je da je zadobila tešku povreda glave i još pet ubodnih rana

Objavljeno:

Ukrajinka Viktorija V. za čije ubistvo je osumnjičen srpski državljanin K. B. (60) biće sahranjena u Italiji. U međuvremenu, srpskom državljaninu se osim teškog ubistva, na teret stavlja i prikrivanje tela.

Prema poslednjim izveštajima obdukcije tela ubijene Ukrajinke, utvrđeno je da je zadobila tešku povreda glave i još pet ubodnih rana, usled čega je preminula. Uočene su i brojne rane za koje se veruje da je zadobila kada je pokušala da se odbrani od pomahnitalog Srbina...

Srpski državljanin K. D., inače godinama nastanjen u Italiji, i dalje se nalazi u pritvoru i ne priznaje da je presudio Ukrajinki sa kojom je do nedavno bio u vezi, iako je zahvaljujući informacijama koje je ispričao policajcima, u jednoj rupi dubokoj oko metar, na imanju napuštene kuglane pronađeno Viktorijino telo.

Sumnjao da je trudna sa drugim?

Šta je tačan motiv svirepog ubistva Ukrajinke, karabinjeri još pokušavaju da utvrde, međutim zasad postoji teza da su nerešeni problemi bivših suparnika doveli do toga da K. B. presudi nesrećnoj ženi.

Prema priči njenih prijatelja, oni su duže vreme bili u vezi i živeli su u njegovom stanu gde je, kako se sumnja, i ubijena. U vezi ju je maltretirao i tukao, zbog čega je odlučila da prekine sa njim. U međuvremenu je našla novog partnera što je prema mišljenju njihovih poznanika, Srbina naljutio.

Italijanski portal "Il giorno" navodi da je K. B. sumnjao da je Ukrajinka ostala u drugom stanju sa novim partnerom, ali je teza da je trudna odbačena kasnijim pregledom njenog tela.

Pored svih dosadašnjih tragova koje su karabinjeri otkrili, onaj koji nesumnjivo K. B. povezuje sa ubistvom jeste to da je zatečen u trenutku kada je pokušao da se otarasi krvave odeće i tepiha na kom su kasnije pronađeni biološki tragovi ubijene, kao što su krv i vlasi kose.

Takođe, svedoci su ispričali da je poslednja osoba sa kojom je ubijena viđena upravo K. B. i to u jednom lokalu u naselju Prvi maj u Breši, gde se nalazi njegov stan. Analizom baznih stanica policajci su došli do informacija da je poslednji signal njenog telefona lociran upravo u tom stanu...

I pored svih ovih činjenica, K. B. poriče da je ubio Viktoriju V. Ono što policija još pokušava da utvrdi jeste da li je imao saučesnika koji mu je pomogao da otkopaju rupu i sakriju njeno telo.

"Ružan je, ali su se žene tukle oko njega"

Prijatelji ubijene kažu da je Viktorija upoznala K. B. pre tri godine, kada su otpočeli ljubavnu vezu, a uskoro i zajednički život. Prema njihovim rečima, K. B. nije voleo Viktorijine prijatelje i stalno je pravio probleme...

- Bio je namćor, veoma neprijatna osoba. On je nizak i ružan, ali iz nekog razloga žene su se bukvalno tukle oko njega. Pre Viktorije bio je u vezi sa još dve Ukrajinke. Ima i porodicu. Ne znam gde mu je ta bivša žena, ali znam da mu deca žive u Italiji - rekao je Viktorijin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Prijatelj ističe da je Viktorija pre nekoliko godina došla u Italiju u potrazi za poslom. Ostavila je u domovini starijeg sina i ćerkicu koja i dalje ide u osnovnu školu. O njima brinu njeni roditelji.

- Otkako je njega upoznala mnogo se promenila. Izgubila je na kilaži, a stalno se šalila kako je hrana u Italiji loša i da je zato smršala - priseća se prijatelj.

On kaže i da je delovalo da su u idiličnoj vezi, ali nije bilo baš tako.

- K. B. je nju tukao, više puta krvnički. Međutim, ona mu je to uvek praštala - tvrdi prijatelj.

Veruje da je razlog za nasilje bila ljubomora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.