UHAPŠEN ČEDA ŠINTER Policija pronašla tragove da je zlostavljao i ubijao pse!
Skandalozno i nehumano ophođenje prema životinjama snimile su Subotičanke koje su o svemu obavestile udruženja koja se bave brigom o psima, Foto: Kurir.rs/Subotica.com

JEZIVO

UHAPŠEN ČEDA ŠINTER Policija pronašla tragove da je zlostavljao i ubijao pse!

O svemu su obaveštene veterinarska i komunalna inspekcija koje su izašle na lice mesta i preduzeće mere iz svoje nadležnosti

Objavljeno:

Subotička policija uhapsila je Č. P. (49) zbog sumnje da je učinio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

- Pretresom kuće i drugih prostorija na više lokacija koje je osumnjičeni koristio u Subotici policija je pronašla tragove koji ukazuju da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja – kažu u policiji.

O svemu su obaveštene veterinarska i komunalna inspekcija koje su izašle na lice mesta i preduzeće mere iz svoje nadležnosti.

foto: Kurir.rs/Subotica.com

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo.

Podsetimo, „Blic“ je pre dva objavio da je Č. P. koga sugrađani nazivaju Čeda šinter prevozio kamionom više pasa dok je jedan, vezan na lancu, visio iz kamiona i ostavljao tragove krvi za sobom.

??? SLIKE SA SALASA SMRTI ??? Noćas su naše volonterke bile do 01 na terenu sa Afroditom i gradjanima koji su se...

Posted by Subotičke njuškice on Уторак, 17. новембар 2020.

Skandalozno i nehumano ophođenje prema životinjama snimile su Subotičanke koje su o svemu obavestile udruženja koja se bave brigom o psima. Kako su iz „Subotičkih njuškica“ ispričali za „Blic“, Čeda šinter već godinama na nekoliko lokacija u gradu drži i malteretira pse, izgladnjuje ih, a zbog prijava građana ih je iselio van grada.

??? SNIMCI SA SALASA SMRTI ??? Noćas su naše volonterke bile do 01 na terenu sa Afroditom i gradjanima koji su se...

Posted by Subotičke njuškice on Уторак, 17. новембар 2020.

Da bi pomogli iznemoglim životinjama, koje su bile vezane na lancima, na ivici života i smrti, volonteri i građani su se uputili u Tavankut gde je Čeda na jednom salašu blizu granice sa Mađarskom držao pse. Presreli su ga i uz pomoć policije je vraćen na salaš na kome su ljudi zatekli stravične scene.

Prema prvoj proceni nije bilo elemenata krivičnog dela i na salašu nije pronađena nijedna mrtva životinja. Više od 20 pasa je spašeno, međutim, na drugim lokacijama su kasnije pronađene beživotne životinje, navodno i skeleti pasa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.