KO JE ŠKALJARAC UBIJEN U BELVILU? Bio je veoma upućen u ekonomiju, devojke su ludele za njim, zvali ga Lepi Boki
Bojan M., Foto: Printscreen/ društvene mreže

ISPLIVALI NOVI DETALJI

KO JE ŠKALJARAC UBIJEN U BELVILU? Bio je veoma upućen u ekonomiju, devojke su ludele za njim, zvali ga Lepi Boki

Zbog devojke se preselio sa Karaburme u Belvil

Objavljeno:

Bivšeg "Pink Pantera" i "škaljarca" Bojana Mirkovića (35) u naselju Belvil iza tržnog centra "Delta siti" na Novom Beogradu u četvrtak je likvidirao ubica koji ga je već izvesno vreme pratio. Sačekušu u elitnom delu grada za ubicu su isplanirali nalogodavci iz ljutog suparničkog "kavačkog" klana kao i njegov beg biciklom koji je vežbao po sličnim strepeništima, a nije isključeno da je isprobao i ono sa snimka kojim je "preleteo" nakon što je likvidirao Bojana.

Policija sa svim bezbednosnim strukturama ispituje sve veze ubijenog mladića koji je kako prema nekim navodima bio mozak novčanih operacija svoje grupe.

- Bojan je bio izuzetno upućen u ekonomiju i bio je svestran i radoznao, voleo je i tehniku. Sve što je trebalo da se petlja sa novcem to je on radio, sve transakcije je obavljao i izgledalo je kao da znanje ima u malom prstu. Pratio je kretanja na berzi i verujem da je za svoju kriminalnu grupu, kojoj je pripadao, prebacivao novčana sredstva sa raznih računa na druge, da bi sav novac ušao u legalne tokove - otkriva izvor blizak istrazi.

Na drugoj strani, Bojan je bio veoma društven i omiljen među drugarima, ali i pripadnicama lepšeg pola. Često je sedeo u jednom restoranu u naselju Belvil, ali i po drugim restoranima i kafićima po gradu, a zvali su ga Lepi Boki jer je devojke samom pojavom ostavljao bez daha.

-Sve devojke su padale na njegov šarm, jer je bio izuzetno pametan, duhovit i nenametljiv. Vodio je računa o fizičkom izgledu i voleo je da bude doteran. Nosio je sportsku odeću preko dana za neobavezne prilike, ali za svaki odlazak u banku ili na poslovne sastanke oblačio je košjulje i pantalone. Išao je stalno u teretanu i rudio se da vodi zdrav život. Devojkama se uvek dopadao na prvu loptu i stalno su se raspitivale kod njegovih drugova sa pitanjima: "Ko je ovaj lepi", "Jel lepi slobodan", a muškarci su ga voleli jer je bio odmeren i veoma lepo vaspitan- ispričao je bivši Mirkovićev komšija i drugar sa drugog kraja grada u kom je "škaljarac" stanovao do pre nekoliko godina.

-Znate Boki se sa Karaburme na kojoj je odrastao, zbog devojke preselio u Belvil. Voleo je mnogo svoju devojku i bio joj je odan, a njoj je zbog posla lingviste bilo bolje da živi na Novom Beogradu. Brzo se i sam navikao na kraj i lepo je organizovao život u novom okruženju, koje mu je na kraju došlo glave - zaključio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.