Uhapšen bivši kapiten Crvene Zvezde , određen mu pritvor od 30 dana!
Foto: Saša Pavlić Koky

Pao zbog divlje gradnje

Uhapšen bivši kapiten Crvene Zvezde , određen mu pritvor od 30 dana!

Mijailović je uhapšen u utorak, da bi nakon dvodnevnog policijskog zadržavanja bio priveden nadležnom tužiocu Drugog osnovnog tužilaštva
Objavljeno: 11:40h

Nikoli Mijailoviću (34), bivšem fudbaleru "Crvene Zvezde", određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje na nelegalnu gradnju, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznajemo, Mijailović je uhapšen u utorak, da bi nakon dvodnevnog policijskog zadržavanja bio priveden nadležnom tužiocu Drugog osnovnog tužilaštva. On se sumnjiči da je počinio krivično delo građenje bez građevinske dozvole, i to zbog izgradnje akva-parka na Adi Ciganliji.

Na saslušanju u tužilaštvu, Mijailović je negirao krivicu, i rekao da je posao potpuno legalan. Ipak, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora, i to po sva tri moguća uslova - zbog mogućnosti bekstva, bojazni da će sakriti ili uništiti dokaze protiv njega i mogućnosti da ponovi krivično delo.

Uz to, u tužilaštvo je stigla i krivična prijava protiv Mijailovića, koji se sumnjiči da je uputio pretnje jednom novinaru sa kojim je razgovarao na temu akva-parka.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.