PROŠLO JE DVE GODINE OD MARIJINE SMRTI! Voditeljka našla ćerku obešenu i dan danas se postavlja samo 1 pitanje
Marija Ćurčić sa majkom, Foto: Printscreen

tuga

PROŠLO JE DVE GODINE OD MARIJINE SMRTI! Voditeljka našla ćerku obešenu i dan danas se postavlja samo 1 pitanje

Marija se popela na stolicu, a obesila se kaišem o gelender na galeriji stana

Objavljeno:

Marija Ćurčiću, ćerka poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda "Del Arno" i novinarke Ane Marije Alves Ćurčić, pronađena je u svom stanu 11. novembra pre tačno dve godine.

Marija se popela na stolicu, a obesila se kaišem o gelender na galeriji stana.

Beživotno telo manekenke i fotomodela u stanu na Savskom vencu, pronašli su njeni roditelji nakon što dva dana nisu uspevali da stupe u kontakt sa njom.

Njena smrt je potresla celu Srbiju, prijatelji i porodica su se danima opraštali od nje, govoreći da je bila pravi pozitivac, uvek nasmejana i puna života.

Zato se i dan danas nameće pitanje - zašto je digla ruku na sebe.

Marija je kao mlada devojka imala zavidnu radnu biografiju. Naime, ona je od 16. godine ušla u svet manekenstva i modelinga, a sa 17. godina postala je TV lice na lokalnom MTV kanalu. Poznata po društvenim mrežama pod nadimkom “Čoko mafin”, bila je veoma viđena u beogradskim noćnim klubovima, a bila je i zaštitno lice brojnih beogradskih noćnih klubova, kao i brojnih modnih brendova.

Njeno lice viđeno je na mnogim bilbordima i reklamama i muzičkim spotovima.

Samo tri dana pre tragedije Marija je na Instagramu objavila fotografiju sa jednim od najpoznatijih fudbalera sveta Ronaldinjom, uz komentar da “ostvaruje dečačke snove”. Sa njim je imala saradnju na snimanju jedne reklame zbog koje je fudbaler doputovao u Beograd.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.