SIN PEVAČA DEMOLIRAO AUTO BIVŠE ŽENE! Rođena majka ga već prijavljivala za nasilje, šta se čeka, tragedija!?
Ilustracija, Foto: Kurir.rs/ T.S.

strašno

SIN PEVAČA DEMOLIRAO AUTO BIVŠE ŽENE! Rođena majka ga već prijavljivala za nasilje, šta se čeka, tragedija!?

a snimku koji su komšije poslale redakciji, vidi se kako Mandić, odranije poznat po agresivnom ponašanju

Objavljeno:

Darijan Mandić, sin muzičara Olivera Mandića sinoć je demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić, saznaje “Blic”.

Na snimku koji su komšije poslale redakciji, vidi se kako Mandić, odranije poznat po agresivnom ponašanju, prilazi automobilu citroen C3, najpre lomi zadnje staklo, a potom i prozore i šoferšajbnu.

U jednom trenutku, opazio je policijski automobil pa se sklonio.

Policajci su se zatim popeli u stan u kojem živi bivša supruga Jelena, ali dok su joj uzimali izjavu, on je otišao u policijski stanicu Novi Beograd, prijavio se i rekao šta je uradio.

Oliver Mandić
Oliver Mandićfoto: Dragana Udovičić

Kako saznajemo, Darijan Mandić nije zadržan u policiji, a komšija koji se javio našoj redakciji, ispričao je i kako to zna.

- Jutros je meni i svim ostalim komšijama zvonio na interfon, bilo je nešto pre 7 sati. To znači da ga nisu zadržali. Komšinicu Jelenu nisam video i nisam razgovarao sa njom, ali znam da od ranije imaju probleme i da je Darijan već dolazio i pravio neprijatne scene - priča komšija koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Na fotografijama havarisanog automobil vidi se da je Mandić u auto gurao kartonske kutije kako bi ga zapalio, ali je očigledno odustao kada je naišla policijska patrola.

Podsetimo, Darijan (39) je u julu ove godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Naime, Darjan, naslednik Olivera Mandića, je tada uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), a pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, preneli su tada mediji.

- Mirjana je pozvala policijsku patrolu i kazala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, pa je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti - rekao je tada izvor "Kurira" i dodao:

- Mlađi Mandić je pred tužiocem priznao da je vređao policajce, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Njemu je izrečena i hitna mera, jer je u ovoj porodici i ranije bilo sličnih situacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.