HAPŠENJE STEFANA MILOJEVIĆA: MMA borac pao u Španiji zbog droge, niko nije primetio OVO na snimku, pravi patriota!
Hapšenje Stefana Milojevića, Foto: youtube/ DMAX España

šok

HAPŠENJE STEFANA MILOJEVIĆA: MMA borac pao u Španiji zbog droge, niko nije primetio OVO na snimku, pravi patriota!

U pitanju je dokumentarac medijske kuće DMAX u kome je Milojević predstavljen kao jedan od tri najveća kriminalca koja su "pala" u Španiji

Objavljeno:

Početkom godine na Palma de Majorki uhapšen je Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, a bratanac bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Bivši fudbaler i MMA borac od tada je u zatvoru, a sumnjiči se da je vođa bajkerske bande "United tribuns" osnovane u Nemačkoj. Nedavno je u Španiji objavljen dokumentarni film koji do najsitnijih detalja otkriva kako je teklo njegovo hapšenje.

U pitanju je dokumentarac medijske kuće DMAX u kome je Milojević predstavljen kao jedan od tri najveća kriminalca koja su "pala" u Španiji.

Na snimku se vidi kako policija upada u njegov stan na Majorci i zatiče ga sa devojkom, a dok su mu pretraživali stan - Stefan Milojević je mirno stajao i odgovarao na pitanja inspektora. Rekao je da priča engleski i da je iz Nemačke, potvrdivši da je bio MMA borac.

Ono što je retko ko primetio jeste majca koju je nosio u trenutku kada su mu stavili lisice na ruke, a na kojoj se nalazi srpski dvoglavi orao.

Policija ga je ispitivala za telefone, a tokom pretresa Milojevićevih stanova pronađena je veća količina novca, narkotika, kao i policijske značke i uniforme.

Nezvanično je Milojević bio predsednik bajkerskog kluba "United tribuns" koji je obezbeđivao klubove i bordele po Španiji, a na taj način su navodno ubacivali svoje ljude koji su na tim mestima dilovali narokotike.

Pogledajte od osmog minuta ovog snimka!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.