OPTUŽEN DA JE DODIRIVAO DRUGARICU SVOG SINA OD OSAM GODINA: Ovo je strašna priča iz Novog Sada
Svi u porodici se trudimo da što pre zaboravi sve i da ne misli na ono ružno što je doživela.Po, Foto: Profimedia

Užasno

OPTUŽEN DA JE DODIRIVAO DRUGARICU SVOG SINA OD OSAM GODINA: Ovo je strašna priča iz Novog Sada

Glavni pretres je zakazan za 1. decembar. Odlukom vanraspravnog veća, pritvor mu je produžen za još 30 dana, odnosno najduže do 5. decembra

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je nadležnom sudu optužni predlog protiv N. P. (49) iz Novog Sada zbog sumnje da je polno uznemiravao osmogodišnju devojčicu, inače vršnjakinju i drugaricu svog sina.

Na teret mu se stavljaju dva krivična dela - nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje. Glavni pretres je zakazan za 1. decembar. Odlukom vanraspravnog veća, pritvor mu je produžen za još 30 dana, odnosno najduže do 5. decembra.

Ovog Novosađanina policiji su pre dva meseca prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost rekla da ju je "čika", sa čijim se sinom, svojim vršnjakom druži od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta se, po devojčicinim tvrdnjama to desilo kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom proslavljali punoletstvo njihovog najstarijeg sina.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" je ulazio u sobu u kojoj je spavao i njegov sin, i skidao joj pidžamu i gaćice i dodirivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

Majka devojčice povodom podizanja optužnog predloga protiv komšije kaže da se nada da će sve biti dobro i da će optuženi dobiti kaznu koju zaslužuje.

- Ćerki je psihički, srećom, sve bolje, krenula je u školu - kaže devojčicina mama. - Svi u porodici se trudimo da što pre zaboravi sve i da ne misli na ono ružno što je doživela.

DA NIJEDNO DETE OVO VIŠE NE DOŽIVI

POSLE svega što je doživela njena osmogodišnja ćerka, majka kaže da će nastaviti da se bori da nijedno dete više ne doživi ono što je doživela njena devojčica.

- Razmišljam da se pridružim nekoj organizaciji ili udruženju koje se bori protiv ovakvih stvari, da zaštitimo svu decu - ističe majka. - Niko ne treba da ćuti i ovakvi slučajevi se moraju prijaviti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.