BRAČNI PAR UHVAĆEN NA GRADINI: Pokušali su da prokrijmčare butik pića i cigareta na točkovima!
Prekršaj je otkriven kada je oko dva sata posle ponoći za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao putnički kombi „mercedes“ francuskih registarskih oznaka, Foto: Uprava carine

VEOMA BRZO SU OTKRIVENI

BRAČNI PAR UHVAĆEN NA GRADINI: Pokušali su da prokrijmčare butik pića i cigareta na točkovima!

Prekršaj je otkriven kada je oko dva sata posle ponoći za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao putnički kombi „mercedes“ francuskih registarskih oznaka

Objavljeno:

Кako je bračni par zamislio da preko nekoliko granica neopaženo prođe krijumčareći mnoštvo žestokih pića, cigareta, nargila i aroma za njih - samo je njima znano. Da svoj naum i ostvare omeli su ih 8. novembra 2020. godine carinski i policijski službenici na prelazu Gradina.

1 / 5 Foto: Uprava carine

Prekršaj je otkriven kada je oko dva sata posle ponoći za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao putnički kombi „mercedes“ francuskih registarskih oznaka.

foto: Uprava carine

Njime je iz Turske ka Francuskoj putovao pomenuti bračni par francuskih državljana turskog porekla, tvrdeći da sem ličnog prtljaga nemaju ništa što bi trebalo prijaviti za carinsku kontrolu.

Tokom detaljnog pregleda koji je ipak usledio, najpre je ispod sedišta kombija i u koferima sa garderobom pronađeno preko 1.000 paklica cigareta „Marlboro“, „Camel“ i aroma za nargile „Al Fakher“ i „ Balli“.

foto: Uprava carine

Daljom kontrolom su ispod sedišta i u ručnom frižideru carinici zatekli čak 40 flaša viskija, votke i mnogih drugih žestokoh pića, kao i 24 nargile „Adnan Alrasid“ i „Hookah“.

Među pićima su dominirali burbon i viski – čak 30 flaša raznih poznatih marki „Jack Daniels“, „Ballantines“, „Chivas Regal“, „Red Label“, „Grants“, ali je pored toga, otkriveno i 10 flaša francuskog konjaka „Hennessy“, nemačkog likera „Jegermajster“ i švedske „Absolut vodke“.

foto: Uprava carine

Sva neprijavljena roba otkrivena u prekršaju privremeno je zadržana do okončanja prekršajnog postupka, pa su se tako pored luksuznih alkoholnih pića, cigareta i aroma za nargile, među zaplenjenom robom našla i 24 nargila ćupa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.