ZATEČENI KAKO DROGU PAKUJU U IZNAJMLJENOJ HALI Spektakularna akcija policije kod Aranđelovca!
Pripadnici MUP Srbije, Foto: Mup.rs

EVO KAKO SU PALI

ZATEČENI KAKO DROGU PAKUJU U IZNAJMLJENOJ HALI Spektakularna akcija policije kod Aranđelovca!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u okolini Aranđelovca M. P.

Objavljeno:

Nakon hapšenja ljudi koji su pakovali drogu u blizini Aranđelovca, kada je zaplenjeno blizu 700 kilograma marihuane, saslušano je devet osumnjičenih, određen je pritvor za sedmoro, a jedan osumnjičeni je u bekstvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u okolini Aranđelovca M. P.

Zamenik Višeg javnog tužioca Marija Mladenović, koja je bila na uviđaju, kaže da je deo osumnjičenih bio angažovan da pakuje marihuanu i prevoz za dalju distribuciju. Bilo je 680 kartonskih kutija, u kojima su se nalazile kese od po kilogram droge. Ukupna masa je 680 kilograma. Radi se o organizovanoj grupi, koja je drogu dovozila sa Kosova, i tu prepakivala, i distribuirala za Hrvatsku i Nemačku.

U spektakularnoj akciji policije, koja se odigrala u blizini Aranđelovca, uhapšeno je 3. novembra devet lica koja su zatečena kako pakuju drogu.

foto: Mup.rs

- Veliki kriminalci koji su i proizveli marihuanu su iznajmili halu u selu Banja, na ulazu u Aranđelovac, u kojoj je nakada radilo preduzeće za proizvodnju građevisnkog materijala. Ovi koji su zatečeni tu, kako pakuju drogu, uglavnom su poznati svima u Aranđelovcu, i radi se o "sitnim ribama", uglavnom dilerima koji drogu prodaju po ulicama. Da li će glavni šefovi dolijati, tek će da se vidi - kaže sagovornik "Blica" iz Aranđelovca koji je želeo da ostane anoniman.

Uhapšeni su Dragan J. (32), Zorica J. (34), Ivan T. (31), Stefan M. (26), Marko P. (31), Marko Ž. (31), Goran T. (37), Bojana T. (35) i Dragan Đ.(54). Svi su iz Aranđelovca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.