NADZORNE KAMERE PUMPE SNIMILE SILOVATELJA I ŽRTVU! Mladić ga pozvao na kafu, nije ni slutio kakvo ZLO mu se sprema
Ilustracija, Foto: printscreen, profimedia

užas u trsteniku

NADZORNE KAMERE PUMPE SNIMILE SILOVATELJA I ŽRTVU! Mladić ga pozvao na kafu, nije ni slutio kakvo ZLO mu se sprema

Seksualni predator je razotkriven i uhapšen nakon što ga je prijavila poslednja žrtva

Objavljeno: 11:50h

Posle hapšenja N. U. (35) iz Trstenika kome je određen pritvor zbog sumnje da je krajem oktobra u toaletu benzinske pumpe silovao 19-godišnjeg sugrađanina, još nekoliko mladića prijavilo je da ih je napastvovao!

Seksualni predator je razotkriven i uhapšen nakon što ga je prijavila poslednja žrtva, 19-godišnji mladić, a materijalni dokazi su potvrdili navode silovanog mladića. U istrazi je ustanovljeno da se N. U. i 19-godišnjak poznaju od ranije, ali nisu bili bliski prijatelji. U petak, pretposlednjeg dana oktobra, susreli su se na benzinskoj pumpi u Trstreniku. Obojica su točila gorivo.

- Osumnjičeni je 19-godišnjaku predložio da sednu u kafić na pumpi, popiju kafu i ispričaju se. Ne sluteći kakvo zlo mu se se sprema, mladić je pristao - saznaje se od izvora upoznatog sa istragom.

Njihov susret, razgovor tokom ispijanja kafe snimile su sigurnosne kamere i sve je delovalo normalno. U jednom trenutku mladić je otišao u toalet, što je takođe snimio video-nadzor. Nadzorne kamere su snimile i odlazak osumnjičenog u toalet, minut posle mladića.

- N. U. je mladiuću naredio da uđe u kabinu. Mladić je pokušao da mu se suprostavi, ali ga je silovatelj ugurao u kabinu i tom prilikom ga udario nekoliko puta u stomak. Zapretio mu je da će ga povrediti i gore, ako mu se ne prepusti. Na kraju, tražio je od mladića da ga oralno zadovolji, a kada je završio sa iživaljavanjem naredio je 19-godišnjaku da o svemu ćuti - dodaje sagovornik.

Iako je seksualnom zlostavljaču rekao da ga neće prijaviti, mladić se osmelio i obratio policiji. Mladić je pregledan, a nađeni su materijalni dokazi koji su potvrdili njegove navode o silovanju. Po nalogu tužioca osumnjičeni N. U. je uhapšen. Pred tužiocem negirao je silovanje, a kasnije je mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Prema saznanjima lista osumnjičeni N. U, koji važi za lokalnog kabadahiju, sklonog maltretiranju slabijih, okupljao je oko sebe mladiće koji su navodno za njega "završavali neke posliće". Trstenikom, međutim, posle njegovog hapšenja kruži priča da je većinu tih mladića N. U. primoravao na oralni seks, i da su oni iz straha od njegove odmazde, ćutali.

Postao otac

Prema saznanjima "Blica" osumnjičeni seksualni predator N. U. postao je otac onog dana kada je u toaletu benzinske pumpe silovao 19-godišjeg sugrađanina.

- U međuvremenu javili su još neki mladići koje je N. U. navodno silovao. Momci su se plašili silovatelja, a kada se jedan osmelio da ga prijavi, i oni su skupili hrabrost. U ovom momentu ne možemo ni da pretpostavimo koliko je mladića napastvovao, kao ni da li među njegovim žrtvama ima možda i maloletnika - kaže sagovornik "Blica" iz istrage.

Ovaj seksualni predator je do sada nekoliko puta bio u zatvoru. Pre devet godina je uhapšen zbog pokušaja ubistva sugrađanina A. M. u koga je pucao iz nelegalne lovačke puške. Osuđen je zbog tog dela, ali i zbog ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja. Kao 20-godišnjak, 2004. godine u predizbornoj kampanji, sumnjičen je da je u jednoj kafani u selu Tobolac, nadomak Trstenika, napao dvojicu aktivista Demokratske stranke Srbije. Naime, za njim i I. V. policija je tragala zbog sumnje da su aktivistima DSS-a G. L. i V. A, prvo pretili pištoljima, tukli ih, ubacili u kola, a zatim da su čak i pucali u automobil.

Aktivisti DSS-a tada su tvrdili da nasilnicima nije pisalo na čelu kojoj partiji pripadaju, ali da su "bili sa radikalima". Tomislav Nikolić, te godine kandidat SRS za predsednika Srbije, čak je stao u odbranu N. U. i I. V. navodeći da su "G. L. i V. A. vređali gazdu kafane, inače predsednika mesnog odbora SRS Veluće, a da su reagovali gosti kafane N. U. i I. V, koji nisu bili članovi SRS, i da je došlo do tuče u kojoj se čuo pucanj".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.