HOROR U TRSTENIKU! Silovao mladića u toaletu pumpe isto veče kada je postao otac?
Užasan zločin nad momkom, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ, Ilustracija

UHAPŠEN U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI

HOROR U TRSTENIKU! Silovao mladića u toaletu pumpe isto veče kada je postao otac?

Osumnjičeni je uhapšen u petak poslepodne

Objavljeno:

Pripadnici policije u Kruševcu i Trsteniku uhapsili su u zajedničkoj akciji Nenada U. (36) iz Trstenika zbog sumnje da je u noći između 29. i 30. oktobra obljubio mladića od 19 godina.

Kako nam je potvrđeno iz više izvora, prijava o užasnom zločinu nad momkom stigla je u petak ujutro i policija je krenula u potragu za osumnjičenim.

Sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći, na pumpi gde žrtva inače radi. Sumnja se da je krivično delo počinjeno u toaletu benzinske stanice i da je osumnjičeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Zasad se ceo slučaj vodi kao krivično delo silovanje na naročito ponižavajući način, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

- Kada je sve to otkrio neko iz bliskog okruženja žrtve, slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u istragu - navodi izvor.

Osumnjičeni je uhapšen u petak poslepodne, a saslušan je u nedelju po isteku mere zadržavanja do 48 sati. U ovoj fazi postupka, odnosno izvođenja dokaza, branio se ćutanjem.

Istragu teškog krivičnog dela vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, gde nisu želeli da komentarišu slučaj. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. Sagovornici u Trsteniku su zgroženi zbog ovog slučaja, ali zbog straha od osumnjičenog, koga godinama prati loš glas, ne žele javno da govore.

- I od poznanika osumnjičenog može da se čuje da su šokirani, da je verovatno takvo ponašanje posledica nekog poremećaja i boravka u zatvoru - predočavaju sagovornici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.