SUKOB U KOSOVO POLJU: Napali policiju, čuli se i pucnji, šestoro povređenih
Povređeno šest osoba, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/FEHIM DEMIR

POLICIJA O INCIDENTU OBAVEŠTENA OKO 14 ČASA

SUKOB U KOSOVO POLJU: Napali policiju, čuli se i pucnji, šestoro povređenih

Istražitelji priveli dvojicu osumnjičenih

Objavljeno:

Šest osoba povređeno je u sukobu u Kosovu Polju, od kojih jedna vatrenim oružjem, a ostali su, među kojima su i dva policajca, zadobili telesne povrede u fizičkom sukobu, prenosi portal Kossev.

Pozivajući se na Gazetu ekspres, taj portal piše da je policija o incidentu obaveštena oko 14 časa, sa inicijalnom informacijom da su povređena dva policajca, nakon čega je više jedinica izašla na teren.

"Na osnovu preliminarnih podataka, jedno lice je zadobilo telesne povrede iz vatrenog oružja, dok je tokom fizičkog sukoba telesne povrede zadobilo pet osoba, od čega su dvojica policajci. Svi su poslati na lečenje", saopšteno je iz Kosovske policije za Gazetu ekspres, bez drugih detalja i informacija o okolnostima slučaja.

Dalje navode da su istražitelji priveli dvojicu osumnjičenih, a da su u koordinaciji sa pripadnicima Policijskog inspektorata Kosova pokrenuli zajedničku istragu.

Nije precizirano da li je reč o civilima ili policijskim službenicima.

O istom incidentu pisao je i "Ljajmi", navodeći da je reč o "oružanom sukobu".

Taj medij, pozivajući se na svoja saznanja, javlja da je do sukoba došlo između pripadnika Kosovske policije i grupe građana kada je više osoba napalo pripadnika policije i šutiralo ga dok je on ležao na trotoaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.