ONI SU SILOVALI SVOJU DECU! Zlo iz Koceljeva 5 godina imao se*s sa ćerkom, slučaj jagodinskog cvećara NAJMORBIDNIJI
Ilustracija, Foto: Profimedia

teške priče

ONI SU SILOVALI SVOJU DECU! Zlo iz Koceljeva 5 godina imao se*s sa ćerkom, slučaj jagodinskog cvećara NAJMORBIDNIJI

Slučajevi dečaka koga je otac silovao u Sremskoj Mitrovici i seksualno iživljavanje nad rođenom ćerkom u Zrenjaninu, samo su otvorili pandorinu kutiju seksualnog nasilja i incesta koji u Srbiji ne jenjavaju

Objavljeno:

Srbiju ovih dana potresla su dva slučaja seksualnog zlostavljanja dece od strane roditelja.

Slučajevi dečaka koga je otac silovao u Sremskoj Mitrovici i seksualno iživljavanje nad rođenom ćerkom u Zrenjaninu, samo su otvorili pandorinu kutiju seksualnog nasilja i incesta koji u Srbiji ne jenjavaju!

Zabrinjavajuća statistika govori da je u dve trećine prijavljenih slučajeva seksualnog nasilja nad decom, počinilac upravo član porodice, a najčešće je to i biloški otac!

foto: Profimedia

Psiholog Jovan Marić za naš portal kaže da se u slučaju silovanog dečaka u Sremskoj Mitrovici radi o teškoj patologiji.

"Morate da napravite razliku izmešu poremećaja ličnosti zbog čega se ide u zatvor i duševnog oboljenja, psihoze, u ovom slučaju ne možemo da kažemo da čovek ima poremećaj ličnosti, već se radi o duševnoj bolesti i homoseksualnoj patologiji", objasnio nam je Marić.

Iako su žene u većem broju slučajeva žrtve seksualnog zlostavljanja od strane oca, dede i očuha, problem se neretko javlja kada dođe do veštačenja i otkrije se da su majka i ćerka u dogovoru rešile da napakuju ocu zločin.

"Veštačio sam mnogo puta kada su majke i ćerke htele da nameste ocu. Desilo mi se jednom da je ćerka rekla da je otac šofer kamiona silovao, a onda se pregledima ustanovilo da je čovek impotentan i da ni ne može da ima seksualne odnose", rekao je psiholog i dodao da kada je u pitanju seksualno zlostavljanje odrasle osobe, mora da se uzmu sve okolnosti u obzir..

Na pitanje da li može da se predvidi seksualno nasilje u krugu porodice, Marić nam je rekao da ako se vidi telesna intimnost sa detetom na način koji nije uobičajan, može da se posumnja na sraman potez.

NAJVEĆI MONSTRUMI U SRBIJI KOJI SU SILOVALI SVOJU DECU

  • SILOVAO SINA (5), PRADEDA OTKRIO PAKAO

Krajem oktobra u Srbiji se desilo nezapamćeno bludničenje oca nad sinom. Marko K. (30) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da obljubio svog sina, a stravičan slučaj prijavio pradeda mališana.

Petogodišnjak, sin uhapšenog, ispričao je istražiteljima kako ga je otac se*sualno zlostavljao, da mu je tata govorio da je to njihova tajna i da ne sme nikome da kaže. Mališan je rekao da se nekad pravio da spava dok mu je otac radio strašne stvari, kaže izvor jednog beogradskog medija nakon hapšenja osumnjičenog za obljubu svog deteta.

  • TUKAO I SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU KOD GROBLJA

Policijaje pre samo nekoliko dana uhapsila J. Ć. (43) iz Zrenjanina, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao, pa silovao svoju ćerku (23) u napuštenoj kući nedaleko od Kalvarijskog groblja u tom gradu.

foto: Shutterstock

Otac je ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš, na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću, koja se nalazi u blizini groblja.

- Čim su ušli u tu straćaru, J. Ć. je počeo da tuče ćerku, a zatim ju je naterao da sa sebe skine svu garderobu. Kada je devojka to uradila on je nasrnuo na nju. Devojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao - navodi sagovornik Informera blizak istrazi.

  • SNIMAO SEKS SA ĆERKOM, PA JE PODVODIO

Pančevačka policija u aprilu ove godine uhapsila je V. J. (43), jer je svoju sedamnaestogodišnju ćerku nagovorio na polni odnos sa njim, što je snimio mobilnim telefonom. Taj snimak je, kako se sumnja, putem Fejsbuk profila osumnjičenog prosleđen njegovim prijateljima na ovoj društvenoj mreži uz poruku "da su vrata otvorena i da se naplaćuje 2.000 dinara za noć“.

  • SILOVANJE PASTORKE

Milenko N. (30) iz Banovog Polja uhapšen je krajem avgusta, zbog sumnje da u svom automobilu, silovao 12-godišnju pastorku.

Ovo se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kada su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a devojčica je uspela da pobegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli „na banju“, ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin. Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dete nekako uspelo da se iskrade.

  • CVEĆAR SE IŽIVLJAVAO NAD ĆERKOM OMETENOM JU RAZVOJU

Prošlog leta Srbiju je potresla priča o cvećaru koji se krvnički iživljavao nad bolesnom ćerkom.

Naime, Boriša A. (62), cvećar iz okoline Jagodine, uhapšen je zbog sumnje da je silovao i podvodio svoju ćerku M. A. (13), koja je ometena u razvoju! Monstrum je poznanicima naplaćivao seks sa svojom ćerkom, a pare je uglavnom trošio na alkohol!

Nesrećna devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu!

  • MESECIMA POLNO UZNEMIRAVAO ĆERKU U SUBOTICI

Policija u Subotici uhapsila je Marka D (34) zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Sumnja se da je on više puta silovao svoju maloletnu ćerku (14). Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Marko D. se sumnjiči da je silovao svoju ćerku više meseci, svaki put kada bi ona došla u posetu pošto su joj roditelji razvedeni.

Otac je pretio devojčici da će je tući i da će njene nage fotografije objaviti na društvenim mrežama ako bude ispričala nekome da je seksualno zlostavlja.

Slučaj je otkriven pre dve godine kada se devojčica požalila majci.

  • UŽAS U KOCELJEVU

M. P. (41) iz sela Draginje nadomak Koceljeve uhapšen je u aprilu 2018. godine zbog sumnje da je u poslednjih pet godina u više navrata silovao svoju rođenu ćerku (14)!

M. P. je svoju ćerku prvi put obljubio kada je imala samo devet godina. Devojčica je odvedena na ginekološki pregled, koji je pokazao povrede i na genitalijama i na anusu, nakon čega je monstrum uhapšen.

Supruga M. P. rekla je da nije imala pojma kroz kakav pakao prolazi njihova ćerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.