ŠARAC SAHRANJEN U SENCI STRAHA! Neki tipovi nisu skidali kačkete i maske ni tokom opela, 1 SCENARIO IH BAŠ PLAŠI!
Aleksandar Šarac sahranjen juče na TopčiDerskom Groblju, Foto: Kurir/ Ana Paunković

POSLEDNJE ZBOGOM

ŠARAC SAHRANJEN U SENCI STRAHA! Neki tipovi nisu skidali kačkete i maske ni tokom opela, 1 SCENARIO IH BAŠ PLAŠI!

Najdirljivija scena bila je kada su prijatelji počeli da iznose kovčeg sa telom pokojnika iz kapele, a Aleksandrov maloletni sin počeo da plače, dok ga je majka u crnini tešila i grlila

Objavljeno:

Aleksandar Šarac upucan u garaži tržnog centra "Ušće", juče je sahranjen na Topčiderskom groblju. Na večni počinak ispratili su ga brojni prijatelji i porodica, a spušten je u grob uz pesmu "Tiho noći".

Najdirljivija scena bila je kada su prijatelji počeli da iznose kovčeg sa telom pokojnika iz kapele, a Aleksandrov maloletni sin počeo da plače, dok ga je majka u crnini tešila i grlila.

Ono što je bilo upadljivo jeste ponašanje nekolicine ljudi koja je došla na shranu. Neki od njih bili su potpuno maskirani, kao da su se plašili nečega. Sa kačketom na glavi, naočarima i maskom hna licu, nisu bili gologlavi čak ni kada je sveštenik čitao opelo. Osvrtali su se oko sebe kao da strepe od novog napada, što i ne bi bio prvi slučaj u Srbiji da neko bude ubijen na sahrani ili neposredno posle nje.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su Lazara I. (23), koji se sumnjiči da je 17. oktobra u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju Aleksandra Šarca (35).

Sumnja se da je L.I. u podzemnoj garaži Tržnog centra "Ušće" prišao sa leđa oštećenom i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u predelu glave, nanevši mu teške telesne povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.