Ovo su navijači koji su izgubili živote u huliganskom ludilu u Srbiji! (FOTO)
Foto: Fonet, Dado Đilas

Ginu kao na ratištu!

Ovo su navijači koji su izgubili živote u huliganskom ludilu u Srbiji! (FOTO)

Sukobi su sve žešći između grupa istog tima, a sve ukazuje na to da je vođenje navijačke grupe postalo biznis, u kom se ne prašta konkurencija
Objavljeno: 17:44h

Najnoviji slučaj ubistva navijača Partizana otvorio je crnu knjigu, koja nije dugo ni bila zatvorena.

Evo zašto je ubijen Alen Kostić, jedan od vođa navijača Partizana!

Alen Kostić (31), vođa navijačke grupe Zabranjeni, drugi je navijač koji je ove godine platio životom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Aleksandar Jaćimović iz Čačka nastradao je u tuči navijača Zvezde i Borca aprila ove godine. Imao je 22 godine. U tuči su korišteni noževi, a jedan je Aleksandra koštao života.

Pre manje od 20 dana imali smo i sukob navijača na Voždovcu, gde je mladić ranjen, ali se sukob noževima između dve navijačke grupe u Ulici Vojvode Stepe srećom nije završio fatalno.

Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)

foto: Fonet

Da li se navijački sukobi zaoštravaju, ili nikad nisu ni prestali?

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da sukob u kom je Kostić izgubio život, nije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe, već se radilo o personalnom sukobu vezanom za imovinske odnose povodom oštećenja vozila.

foto: Printscreen

Ipak, nije tajna da je Kostić ranije bio na meti napada, a da su ubijani i navijači iz njegove navijačke grupe.

Evo ko je ranjeni navijač u Rakovici i ko je sve učestvovao huliganskom obračunu! (FOTO)

2001. godine kulminirao je sukob dve navijačke grupe, "Alkatraza" i "South family", pa su zapaljena četiri automobila i jedan stan, a jedan mladić je izboden nožem. Logično je da je sumnja na sačekušu, u kojoj je ubijen Ivan Perović (20), dok je Đorđe Stanojević (20) ranjen, pala na suparničku grupu - Alkatraz.

To je bio i vrhunac sukoba ove dve grupe.

foto: Fonet

Oni su se sukobili povodom prevlasti na Jugu. Zabranjeni predstavljaju grupaciju koja je nastala posle ubistva Brisa Tatona 2009, a njom je rukovodio pokojni Kostić iz Železnika.

foto: Dado Đilas

Pripadnici ove grupacije, prema ranijim medijskim navodima, imaju između 20 i 30 godina, naoružani su i imaju krivične dosijee.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.