KNELE JE UBIJEN PRE 28 GODINA! Tad je imao samo 19 godina, a retko ko zna da je kao dete GLEDAO SMRTI U OČI
KNELE, Foto: Printscreen

GODIŠNJICA SMRTI

KNELE JE UBIJEN PRE 28 GODINA! Tad je imao samo 19 godina, a retko ko zna da je kao dete GLEDAO SMRTI U OČI

Na Voždovcu je bio poznat kao sportista i vatreni navijač Crvene zvezde

Objavljeno: 15:33h

Danas je 28. godišnjica smrti Aleksandra Kneževića Kneleta, princa asfalta, idola mladih devedesetih, koji su želeli sve i odmah. Ostavio je neizbrisiv trag koji i danas traje. Njegovo ubistvo još nije rasvetljeno, objavljeno je danas na Fejsbuk stranici Legende devedesetih koja podseća šta se dešavalo na beogradskom asfaltu te burne decenije prošlog veka.

Aleksandar Knežević Knele rođen je 27. aprila 1971. godine u porodici Vladanke i Dušana Kneževića kao prvo od dvoje dece. U osnovnoj školi je bio odličan đak, a kada je imao dvanaest godina jedva je preživeo penicilinski šok.

Pet godina kasnije je zbog svog mladalačkog revolta sevnuo blic foto-aparata u oko i gotovo oslepeo.

Danas je 28. godišnjica smrti Aleksandra Kneževića Kneleta, princa asfalta, idola mladih devedesetih, koji su želeli sve...

Posted by Legende devedesetih on Уторак, 27. октобар 2020.

Na Voždovcu je bio poznat kao sportista i vatreni navijač Crvene zvezde. Krajem osamdesetih upoznaje Voždovčanina Đorđa Božovića zvanog Giška, sa kojim postaje veliki prijatelj.

Knele se najčešće družio sa ljudima poput Radovana Lagundžina zvanog Žabac, Romea Savića, zatim Mirka Tomića zvanog Bosanac, a bio je vrlo blizak sa ubicom Ljube Zemunca, Goranom Vukovićem zvanim Majmun, podseća Vikipedija na srpskom jeziku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.