NISAM BILA TRUDNA, SLAGALA SAM JER GA VOLIM! Hit priča Leskovčanke, ISPRIČALA ČAK I DA 4 MESECA NIJE IMALA CIKLUS
Javila se leskovčanka koja je priznala da je lagala muža, Foto: Emilija Jovanović

ŠOKANTNO

NISAM BILA TRUDNA, SLAGALA SAM JER GA VOLIM! Hit priča Leskovčanke, ISPRIČALA ČAK I DA 4 MESECA NIJE IMALA CIKLUS

Ona objašnjava da četiri meseca nije imala ciklus. Pomislila je da je ostala u drugom stanju. Međutim, onda je shvatila da nije trudna, ali je svom nevenčanom suprugu Jovanu Atanaskoviću (50), iz Toponice kod Žitorađe, tu istinu prećutala, pa je on sad optužuje da je prodala njihovu bebu

Objavljeno:

Osećam krivicu što sam svojim lažima napravila velike probleme, ali sam to učinila iz ljubavi prema nevenčanom suprugu Jovanu i želje da ga ne razočaram. Mnogo je želeo da dobijemo dete. Sada me tera da priznam da sam našu bebu dala mom bratu koji nema dece ili da sam je prodala. Moji pokušaji da ga uverim u to da porođaja nije ni bilo završili su se bezuspešno, pa je sve dospelo do policije i tužilaštva - započinje svoju priču Leskovčanka Snežana J. (43), koja je, kako kaže, napravila sebi pakao od života.

Ona objašnjava da četiri meseca nije imala ciklus. Pomislila je da je ostala u drugom stanju. Međutim, onda je shvatila da nije trudna, ali je svom nevenčanom suprugu Jovanu Atanaskoviću (50), iz Toponice kod Žitorađe, tu istinu prećutala, pa je on sad optužuje da je prodala njihovu bebu.

Kaže da je njenoj laži išla u prilog činjenica da ima probleme sa otocima stomaka i ekstremiteta, što je dodatno bilo podstaknuto i lekovima koje je pila. Naša sagovornica tvrdi da je na dan navodnog porođaja, 20. jula ove godine, bila u svojoj kući u Leskovcu.

- Imam papire da sam u tom periodu odlazila na preglede zbog sumnje na virus korona, ali kada sam priznala istinu, on jednostavno nije želeo da je prihvati. Pre dve nedelje nudio mi je 500 evra samo da kažem gde je beba. Tvrdi da sam kupila auto od para koje sam dobila od njene prodaje. Ne pomažu ni zvanični nalazi lekara, ni moja uveravanja da sam napravila glupost - kaže Snežana.

Ona navodi da je od kada je ceo slučaj prijavljen policiji, po nalogu tužilaštva, prošla nekoliko pregleda konzilijuma lekara u Leskovcu i Nišu, koji su se izjasnili da porođaja nije bilo.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima "Novosti", do kojih su došli u Opštoj bolnici u Leskovcu, Snežana se nije porodila u ovoj ustanovi. Uz to, troje lekara je zajedničkim pregledom utvrdilo da ona u skorije vreme nije ni bila trudna.

foto: Google maps

- Iako nisam morala, odradila sam i biopsiju materice, koja je takođe pokazala da se nisam porodila. Taj papir imam kod sebe, a ostala dokumenta su u tužilaštvu - kazala je Snežana.

Stručnjaci su objasnili da eksplorativna kiretaža, kojoj se Snežana najverovatnije podvrgla, može da pruži najpouzdaniji dokaz da ona govori istinu. I pored svega, kako kaže, nevenčani suprug joj i dalje ne da mira. Tvrdi da zna svaki njen korak, ali da ona više nema šta da krije.

Jovan: Slala mi je slike bebe iz porodilišta

Dve godine smo živeli u nevenčanoj zajednici i nikada ne bih posumnjao da će biti sposobna da proda našu devojčicu, za koju mi je sama najpre tvrdila da ju je rodila - kaže, za "Novosti", Jovan Atanasković iz Žitorađe, vozač "Niš-ekspresa" i ističe da je uveren da je njegova doskorašnja nevenčana supruga Snežana J. iz Leskovca to i uradila.

On tvrdi da je Snežana bila trudna i da to mogu da potvrde i njegove komšije u Žitorađi, a da ju je do kuće u Leskovcu, gde je do dolaska kod njega živela sa dva sina iz prvog braka, odvezao 16. jula, nekoliko dana pred porođaj.

Slala mu je, kaže, slike iz porodilišta, rekavši da je "donela na svet zdravu devojčicu".

- Dan posle porođaja mi je javila da sa detetom nešto nije u redu. Nije mi dozvolila da je posetim u bolnici uz obrazloženje da su posete zabranjene zbog virusa korona. Sledećeg dana mi je saopštila da je dete preminulo - dodaje Jovan.

- Najpre sam se pomirio sa činjenicom da smo ostali bez deteta, ali onda mi je, kao i članovima moje porodice, njeno ponašanje postalo sumnjivo. Posumnjali smo da je dete prodala, jer je i sama izjavila da će zbog svega što joj se izdešavalo neko to pomisliti. Siguran sam u svoje tvrdnje i pokušaću da ih dokažem pred pravosudnim organima.

Zakazana saslušanja u tužilaštvu

U leskovačkom Višem tužilaštvu je rečeno za "Novosti" da su po prijavi od 19. avgusta, u pretkrivičnom postupku preduzeli više dokaznih radnji radi provere osnovanosti navoda Jovana Atanaskovića i da će nakon njegovog i ispitivanja Snežane J., koje je već zakazano, doneti odluku o daljem postupanju.

Jovan je u prijavi naveo da se njegova nevenčana supruga porodila u leskovačkom porodilištu, 20. jula ove godine, a da je potom prodala njihovu tek rođenu bebu, a njemu saopštila da je beba preminula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.