UHAPŠEN VRANJANAC (27), PROBAO JE DA SILUJE DEVOJKU U KOLIMA! Ozbiljno je povredio, OVO JE STRAŠNO
Pokušaj silovanja u Valjevu, Foto: Profimedia

JEZIVO

UHAPŠEN VRANJANAC (27), PROBAO JE DA SILUJE DEVOJKU U KOLIMA! Ozbiljno je povredio, OVO JE STRAŠNO

Pokušaj silovanja se prema navodima tužilaštva desio u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-selo Vlase

Objavljeno:

Mladiću M.B. (27) iz Golemog Sela nedaleko od Vranja, određeno je zadržavanje do 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja u ponedeljak oko 2 časa noću, Policijskoj upravi u Vranju prijavila osumnjičenog M.B. za pokušaj silovanja, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu.

Pokušaj silovanja se prema navodima tužilaštva desio u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-selo Vlase.

“Dana 26.10.2020.godine, oko 02,00 časa, oštećena S.S. iz Vranja, Policijskoj upravi u Vranju prijavila je osumnjičenog M.B. iz sela Golemo Selo, grad Vranje, za pokušaj silovanja, koji se desio tokom njihovog boravka u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu zvanom Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-s.Vlase, kada je osumnjičeni M.B. pokušavao da upotrebom sile ostvari seksualni kontakt sa oštećenom S.S., i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata.

Naloženo je zadržavanje osumnjičenog M.B. i podnošenje krivične prijave, zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju iz čl.178. st.1. u vezi čl.30. KZ-a, nakon čega će biti saslušan od strane dežurnog zamenika VJT Vranje”, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.