OVO JE POSLEDNJA OBJAVA VOJNIKA KOJI SE UBIO ZBOG DEVOJKE: 1 stvar na slici zbunjuje, OVO je strašno!
Stevan K. presudio sebi, Foto: Printscreen/facebook

TUGA DA NEMA DALJE

OVO JE POSLEDNJA OBJAVA VOJNIKA KOJI SE UBIO ZBOG DEVOJKE: 1 stvar na slici zbunjuje, OVO je strašno!

Mladić je pronađen obešen 22. oktobra u jutarnjim časovima u naselju Petka, a kako se nezvanično saznaje on je na sebe digao ruku zbog svađe sa devojkom

Objavljeno:

Stravična tragedija dogodila se u Lazarevcu kada je u potkrovlju porodične kuće pronađeno telo mladog vojnika Stevana K. (28).

Mladić je pronađen obešen 22. oktobra u jutarnjim časovima u naselju Petka, a kako se nezvanično saznaje on je na sebe digao ruku zbog svađe sa devojkom.

"Bio je vojnik pod ugovorom u jednoj od pančevačkih kasarni. Tamo je i stanovao da bi izbegao svakodnevno putovanje iz Lazarevca u Pančevo. Digao je ruku na sebe kada je uzeo slobodne dane i otišao kući u Lazarevac. Nije poznato šta je prethodilo tom činu, da li su se zaista posvađali ili je raskinuo s devojkom. Reč je o dobrom i požrtvovanom mladiću i svi smo u šoku", kaže Stevanov poznanik, prenose mediji.

Stevan je na svom Fejsbuk profilu poslednji put fotografiju objavio 2. oktobra. S obziron na to da se slikao nasmejan, u vojničkoj uniformi, mnogi njegovi poznanici i prijatelji su zbunjeni i u šoku zbog toga što je mladić uradio. Iznad fotografije je postavio tri zastave Srbije.

Prijatelji nesrećnog mladića kažu da se nikada nije žalio da ima probleme, ali i da ništa nije ukazivalo na to da će da naudi sebi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.