META POGOĐENA! Šarac 3 puta izbegao smrt, NASMEJANI UBICA ga je promašio, FATALNI METAK GA STIGAO U TRŽNOM CENTRU
Aleksandar Šarac, Foto: Printscreen/Youtube

jezivo

META POGOĐENA! Šarac 3 puta izbegao smrt, NASMEJANI UBICA ga je promašio, FATALNI METAK GA STIGAO U TRŽNOM CENTRU

Šarac se dovodi u vezu sa kriminalnom grupom iz Beograda, pa se ceo slučaj vodi kao mafijaška osveta jer su ga pripadnici Pink Pantera okarakterisali kao cinkaroša

Objavljeno: 09:28h

Aleksandar Šarac, nekadašnji član kriminalne bande Pink Panteri podlegao je povredama danas u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što je 17. oktobra ranjen u tržnom centru "Ušće" od strane kriminalne grupe iz Beograda. Napadač mu je pričao sa leđa i ispalio dva metka u potiljak.

Beogradska policija nakon stravičnog zločina uhapsila je L. I. (1997), koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (1985), objavio je tada MUP.

Inače, Šarac se dovodi u vezu sa kriminalnom grupom iz Beograda, pa se ceo slučaj vodi kao mafijaška osveta jer su ga pripadnici Pink Pantera okarakterisali kao cinkaroša.

Naime, oni su mu upućivali pretnje preko društvene mreže Instagram, nazivajući ga "nezaštićenim svedokom-saradnikom", nakon čega je Šarac teško ranjen.

Osim toga, prema za sada neproverenim informacijama Šarac je zet ubijenog Nebojše Markovića!

Marković je 2019. godine likvidiran na Banovom brdu, kao pogrešna meta, a još tada se pisalo da je zapravo Šarac bio prava meta. Za to ubistvo tereti se Čaba Der!

Naime, izrešetani Nebojša, bio je zet prave mete, Aleksandra Šarca, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Podsećanja radi, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, pre tačno pet meseci bila je bačena bomba, ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića, ali se i taj napad ispostavio kao pogrešan.

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, Aleksandar Šarac.

To nije bio prvi bombaški napad, prvo je 2012. godine na njegovu kuću na Banovom brdu bačena bomba, a sličan pokušaj njegovog ubistva se odigrao i šest godina kasnije.

Aleksandar Šarac, poznat je i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu "Pink Pantera". On je skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dve godine.

Šarac je prema nezvaničnim saznanjima, pre dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vredan više stotina hiljada evra.

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom izneo sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.