JEZIVI NAPAD SEKIROM U ŠAPCU: Krv šikljala na sve strane, čuli se monstruozni KRICI!
Foto: Printscreen

šok

JEZIVI NAPAD SEKIROM U ŠAPCU: Krv šikljala na sve strane, čuli se monstruozni KRICI!

Galama i lupanje stakla na kućerku u kojem je Zoran živeo razbudili su komšije, ali su napolje istrčali kasno i Dragana bespomoćnog zatekli kako leži na zemlji

Objavljeno:

Rođena braća Zoran L. (55) i Dragan M. (47) iz Dobrića kod Šapca noćas su se prvo posvađala ispred kuće u kojoj je stariji brat Dragan živeo sam, a onda ga je Zoran napao sekirom.

Udario ga je dva puta, u potiljak i posred glave, pa se ovaj srušio na zemlju gde su na travi ostali tragovi krvi.

Pretpostavlja se da su se posvađali zbog nasledstva nakon smrti oca, ali najbliži rođaci i druga braća koja žive u komšiluku o tome nisu hteli da pričaju. Navodno je Dragan u gluvo doba noći došao kod brata da bi se raspravio sa njim oko kućerka u kojem je Zoran živeo. On je u besu razlupao stakla na delu kućice, a onda izgubio kontrolu i zamahnuo na rođenog brata.

- Verovatno su se zbog toga sukobili. Juče je porodica izlazila na groblje da daje parastos njihovom ocu koji je nedavno preminuo. Zoran i Dragan jedini od osmoro braće nisu bili na daći i to verovatno zato što su među njima tinjale nesuglasice - pričaju meštani.

Sve se odigralo oko pola dva posle ponoći

Galama i lupanje stakla na kućerku u kojem je Zoran živeo razbudili su komšije, ali su napolje istrčali kasno i Dragana bespomoćnog zatekli kako leži na zemlji.

- Čula sam galamu, a dok sam istrčala napolje Zoran ga je već udario i krenuo sa sekirom u ruci prema centru sela. Pozvali smo policiju i hitnu pomoć - priča najbliža rođaka braće koja živi u komšiluku.

Policajci su Zorana uhapsili na putu i to sa sekirom kojom je napao brata.

- Išli su da rade u nadnicu i nismo čuli da su se ranije svađali. Nije trebalo ovo da se dogodi, a zašto su se posvađali i potukli to niko ne zna - kaže jedan od komšija B. J.

Dragan je živeo u istom selu, ali na drugom kraju. Oženjen je i ima suprugu i osmoro dece. Nakon što je noćas zbrinut u šabačkoj bolnici prebačen je u Beograd. U teškom je stanju i lekari kažu da ima povrede opasne po život.

Zoran L. je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Sutra će biti priveden u Više tužilaštvu u Šapcu zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.