Evo zašto je ubijen Alen Kostić, jedan od vođa navijača Partizana!
Foto: Printscreen

lični sukob

Evo zašto je ubijen Alen Kostić, jedan od vođa navijača Partizana!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da taj sukob bije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe
Objavljeno: 16:11h

Alen Kostić, jedan od vođa navijača Partizana, koji je ubijen u subotu u Beogradu, nije stradao zbog navijačkih obračuna, već zbog imovinskih računa sa osumnjičenim za napad Nikolom Elezovićem.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da taj sukob bije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe, već se radilo o personalnom sukobu vezanom za imovinske odnose povodom oštećenja vozila.“

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nije plaćena šteta za oštećenje tog vozila i nažalost izvršilac je prvo ranio A.K, koji je od zadobijeh povreda preminuo - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni za ubistvo je ranije bio osuđivan i bio je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, a imao je veze i sa narko trafikingom. On je pohvalio rad policije koja je za manje od dva sata identifikovala i pronašla napadača i zahvalio građanima na pomoći i podršci u radu policije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.