Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

imao debeo dosije

Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)

Preminuli Alen Kostić poznat je ovdašnjoj javnosti i policiji već čitavu deceniju
Objavljeno: 16:33h

Jedan od vođa navijačke grupe Grobara - Zabranjeni, Alen Kostić (30), preminuo je od posledica teškog ranjavanja automatskim oružjem koje se dogodilo u subotu ispred njegove kuće u Železniku.

Uhapšen i osumnjičen za njegovo ubistvo je N. E. (25) koji je brzom akcijom policije pronađen u stanu u Železniku, a posle nekoliko opsade zato što se zabarikadirao, on je priveden.

foto: Dado Đilas

Inače, preminuli Kostić je vođa grupe "South family" koja je jedna od podgrupa Zabranjenih i važio je za jednog od viđenijih i najžešćih momaka na južnoj tribini, a veoma često je ulazio u fizičke obračune sa navijačima Crvene zvezde.

Prema nekim informacijama, poslednji put se dogodilo pre nekoliko meseci u Skadarliji kada je napadnut od strane petorice huligana i tom prilikom zadobio teške povrede glave.

Inače, Kostić, čiji je nadimak Kubi, je od ranije poznat i javnosti i policiji. Kako je objavio Insajder pre nekoliko godina, protiv njega je 2006. godine podneto 14 prijava za teška krivična dela, kao što su nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.