BILI SU NA SAHRANI, ČAK SU MU I KOVČEG NOSILI: Supruga zgrožena, DRAŠKA SU UBILI NJEGOVI RADNICI?!
Draško Ranđelović, Foto: foto kurir printskrin

DOBRO IH JE PLAĆAO

BILI SU NA SAHRANI, ČAK SU MU I KOVČEG NOSILI: Supruga zgrožena, DRAŠKA SU UBILI NJEGOVI RADNICI?!

Ipak, stariji brat je popustio i ispričao šta se dogodilo kobne večeri

Objavljeno: 12:29h

Niška policija uhapsila je juče braću Nikolu (34) i Marka M. (39) zbog sumnje da su 8. oktobra, nešto posle 16 sati, u krugu fabrike "Min kopeks" ubili Draška Ranđelovića (46), u čijoj firmi su bili zaposleni.

Njih trojica su tog dana opremala halu u kojoj je trebalo da bude otvoren pogon, a onda su tokom popodneva prijavili policiji da su ispred zgrade navodno pronašli njegovo beživotno telo.

Kako su braća u prvi mah prijavila istražiteljima, Ranđelovića su poznavali odranije i često su mu pomagali za nadnicu. Tog dana, kako su izjavili, on ih je navodno poslao na pauzu za ručak, nakon što ga je posetio iznenadni gost u skupocenom odelu. Posle pronalaska tela, braća su u policiji saslušavana do kasno u noć, ali su ipak pušteni kući.

Desetak dana kasnije, policija ih je privela na osnovu DNK dokaza nađenih na macoli i sekiri kojima je Ranđelović ubijen. Prema saznanjima "Novosti", stariji brat priznao je da je bio prisutan kada se mlađi Nikola posvađao i potukao sa Draškom, na kojeg je kasnije nasrnuo sekirom.

- Ovo je bio prvi znak da bi oni mogli biti umešani u ubistvo. Međutim, policija nije bila sasvim sigurna, jer su i sekiru i macolu koristili na gradilištu, pa bi to moglo biti opravdanje za njihove tragove na oruđu.

Ipak, stariji brat je popustio i ispričao šta se dogodilo kobne večeri - navode naši izvori.

Kako je kasnije ispričao stariji Marko, Draško je uspeo od Nikole da otme sekiru, ali je on dograbio macolu kojom ga je dotukao.

- Osumnjičeni za ubistvo i dalje ne priznaje delo, iako ga je brat odao - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Zasad, međutim, nije poznat ni motiv ovog stravičnog ubistva. Hala koju je Ranđelović iznajmio nalazi se u zadnjem delu fabrike, tako da istražitelje nije čudilo što niko nije čuo tuču i povike.

U niškoj policiji kažu da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati i da će oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

SUPRUGA: A KOVČEG SU MU NOSILI!

Verovala sam da će policija pronaći krivce, ali sam zgrožena činjenicom da je reč o Marku i Nikoli - u neverici, za "Novosti", kaže Draškova supruga, Ana Vulić.

- Čak su mu došli i na sahranu. Jedan od njih je nosio kovčeg. Kleli su se da ne znaju šta se dogodilo. Moj suprug ih je dobro plaćao, uvek su na vreme dobijali platu. Tražiću za njih maksimalne kazne. Deca se svako jutro bude i traže da idu kod oca. Bili smo srećna porodica. Kako ću bez njega?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.