OBAVEŠTAJNA SLUŽBA JE ŠTITILA BELGIJSKOG NEONACISTU KOJI JE PAO U BEOGRADU?! 1 je od najtraženijih, a ipak...
Mediji iz Belgije su spekulisali da iza bande stoje neke strukture tamošnje državne bezbednosti., Foto: Print Screen Youtube

Monstrum

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA JE ŠTITILA BELGIJSKOG NEONACISTU KOJI JE PAO U BEOGRADU?! 1 je od najtraženijih, a ipak...

Ono što je posebno neobično za bandu "Brabantske ubice" jeste to što je misteriozno nestala 1985. godine

Objavljeno:

Neonacista i jedan od najtraženijih belgijskih gangstera Erik Lamers (60) uhapšen je 7. oktobra u selu Veliko Krčmare kod Kragujevca po crvenoj Interpolovoj poternici koju je za njim raspisala njegova zemlja. Belgija je tragala za Lamersom zbog sumnje je 2007. seksualno zlostavljao 15-godišnju ćerku svoje devojke.

Štitila ga belgijska obaveštajna služba?!

Ono što je posebno neobično za bandu "Brabantske ubice" jeste to što je misteriozno nestala 1985. godine. Da sve bude još čudnije, sve njihove akcije, iako su bile izuzetno surove i krvave, izvedene su amaterski i razbojnici su za sobom često ostavljali brojne tragovem poput rukavica i maski za lice. Međutim razbojnicima je išllo na ruku to što su sve istrage krvavih zločina izvedene traljavo. Zbog te skandalozne traljavosti u radu policije, koja je istraživala zločine "Brabantskih ubica", mediji iz Belgije su spekulisali da iza bande stoje neke strukture tamošnje državne bezbednosti.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.