ŠARCU SU PUCALI U GLAVU U UŠĆU, ZNA SE VIŠE DETALJA: Zamerio se KAVAČKOM KLANU, zbog ovoga im je bio KONKURENCIJA
Policija intenzivno traga za napadačem na Šarca, koji je u trenutku pucnjave na sebi imao crvenu jaknu , dok je na aglavi imao kačket, a gotovo preko celog lica zaštitnu masku., Foto: Printscreen/Youtube

Misterija

ŠARCU SU PUCALI U GLAVU U UŠĆU, ZNA SE VIŠE DETALJA: Zamerio se KAVAČKOM KLANU, zbog ovoga im je bio KONKURENCIJA

Istraga utvrđuje da li napadna Šarca ima veze sa nestankom Save L., Ljubomira Lainovića, Gorana Veličkovića Goksija i Lazara Vulićevića. Njima se misteriozno gubi trag u proteklatri meseca.

Objavljeno:

Aleksandar Šarac (35), koji je u subotu oko 16 sati upucan na parkingu Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu, i dalje je u kritičnom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra.

Kako nezvanično saznajemo, Šarcu su oba metka ostala u glavi. Obavljeni su svi neophodni pregledi, a lekari mu održavaju vitalne funkcije.

Goksi nestao bez traga

U Beogradu je prijavljen i nestanak Gorana Veličkovića Goksija, jednog od vođa navijača Partizana. Njegova supruga je policiji ispričala da je poslednji put viđen 3. avgusta u Višegradskoj ulici, a pet meseci pre toga izašao je iz pritvora.

Istraga utvrđuje da li je napad na Šarca povezan sa nestankom četvorice navijača, kojima se trag izgubio u protekla tri meseca, kao i ubistvom "škaljarca" na Krfu. Alarmantno je što su dva Beograđanina, Novosađanin i Podgoričanin koji su dovođeni u vezu sa kriminalom nestali posle egzekucija "škaljaraca" u Grčkoj.

Misteriozno su nestali Podgorčanin Savo L., Novosađanin Ljubomir Lainović i Beograđanin Goran Veličković Goksi, dok je 14. oktobra počela potraga za Lazarom Vukićevićem (31), navodnim navijačem crvene zvezde, koji je prošle godine preživeo bombaški napad.

Šarac je sarađivao sa Partizanovom navijačkom grupom "Alkatraz". Nije bio vatreni navijač, već je sa njima bio u poslovnim kombinacijama, a policija ima saznanja da su navodno trgovali drogom.

Bili su glavna konkurencija kavačkom klanu. Proverava se da li se Šarac zamerio "kavčanima" i da li mu oni rade o glavi. Istovremeno se utvrđuje da li je napad na Šarca povezan nestankom Podgoričanina, kao i Veličkovića, Lainovića i Vukićevića - kaže naš izvor blizak istrazi.

Podgoričanin Savo L. je u policiji bio označen kao blizak saradnik škaljrskog klana. Sumnja se da je navodno promenio stranu i da je suparničkom klanu odao lokaciju na kojoj su se skrivale vođe "škaljaraca".

Navodno je odveo "kavčane" do njih, pa su zahvaljujući njemu Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni 19. januara u Atini, a Alan Kožar i Damir Hadžić 23. Jula na Krfu - navodi naš sagovornik, koji se poziva na dobro obaveštene izvore.

Kako su preneli crnogorski mediji, ima naznaka da je Savo L., otet posle zločina na Krfu i da je ubijen u Španiji. Ubrzo posle toga, iz podzemlja je procurila vest da je i Ljubomir Lainović, sin ubijenog Branislava Lainovića Dugog, doživeo sudbinu Podgoričanina.

Lainović mlađi je prošle godine pobegao iz kućnog pritvora, u kojem je bio zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Petra Arsića, navijača Rada. Sud ga je ubrzo oslobodio svih optužbi u vezi sa tim slučajem i mediji posle toga nisu pisali o njemu. Međutim posle egzekucije na Krfu, podzemljem je počelo da se šuška da je navodno kidnapovan i mučen, kao i da je navodno ubijen u privatnom zatvoru na tajnoj lokaciji - kaže izvor.

Policija intenzivno traga za napadačem na Šarca, koji je u trenutku pucnjave na sebi imao crvenu jaknu, dok je na glavi imao kačket, a gotovo preko celog lica zaštitnu masku.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.