ŠOKANTNO! Šarcu u garaži tržnog centra PUCALI U GLAVU, a mesec dana ranije na Instagramu mu PRETILI NAVIJAČI
Počeo je sa cinkarenjem davne 2011., Foto: Nemanja Nikolić

šta ovo bi?

ŠOKANTNO! Šarcu u garaži tržnog centra PUCALI U GLAVU, a mesec dana ranije na Instagramu mu PRETILI NAVIJAČI

Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike

Objavljeno:

Uznemirijući navodi, tačnije pretnje Aleksandru Šarcu (36) koji je juče teško ranjen u garaži tržnog centra na Novom Beogradu, objavljeni su početkom septembra na društvenoj mreži Instagram.

Naime, na jednom profilu pod nazivom "duh.grobarstva", tekst u koje se opisuju navodne radnje ranjenog Šarca, prate privatne fotografije njega i supruge, kao i njega u društvu nekolicine mladića.

U objavi ove stranice koja je posvećena navijačima Partizana i to u delu "Južne strane", sudeći po ostalim snimcima i fotografijama, Šarac je predstavljan kao "cinkaroš", kojim će se "pozabaviti u narednom periodu".

Tekst ispod video-snimka napravljenog od fotografija, prenosimo u celosti:

foto: Printscreen

Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša to jest nezaštićenog – Aleksandra Šaraca. Počeo je sa cinkarenjem davne 2011. kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali naravno neko drugi je odgovarao za to...", navedeno je, između ostalog, u tekstu.

Podsetimo, Aleksandar Šarac, ranjen je u jučerašnjoj pucnjavi u garaži tržnog centra "Ušće" kada se približavao svom vozilu. U trenutku kada je Šarac pao, ubica je pobegao sa lica mesta. Navodno je ubica na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hirušku masku na licu. Na Šarca su ispaljena dva hica u glavu.

Pucač je tokom bega odbacio pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i služba Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog muškarca i prevezla u Urgentni centar gde se i dalje nalazi u teškom stanju. To je inače treći put da se Šarac našao na meti u proteklih 26 meseci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.