DELOVE NJEGOVOG RASKOMADANOG TELA BACALI PO BEOGRADU! Sada mu je uhapšena i sestra!
Uhapšena i sestra žrtve, Foto: Printscreen/društvene mreže

STRAŠNO

DELOVE NJEGOVOG RASKOMADANOG TELA BACALI PO BEOGRADU! Sada mu je uhapšena i sestra!

Policija je juče uhapsila osam osoba zbog sumnje da su prodavale drogu

Objavljeno:

Posle spektakularne akcije beogradske policije u kojoj su uhapšeni vođa grupe Petar R. (34), njegova žena Jelena (35) i ljubavnica Sanela T. (22) koja je inače sestra od strica Smaila Tarića iz Malog Zvornika, koji je brutalno ubijen pre 12 godina javnost se ponovo podsetila na taj jezivi zločin.

Naime telo njenog mlađeg brata pronađeno je obezglavljeno u Karađorđevom parku, kod Veterinarskog fakulteta u Beogradu. U park ga je u noći između 18. i 19. avgusta 2008. navodno namamio Velibor Bakić i odsekao mu glavu mačetom, a potom zapalio telo mladića koji je u to vreme imao 27 godina. Zločin je otkriven tek tri dana kasnije, kada je u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 318 pronađena njegova odrubljena glava u crnoj najlon kesi.

foto: Printscreen/Instagram

- Odrubljena glava Tarića pronađena je u crnoj plastičnoj kesi 22. avgusta 2008. na Bulevaru kralja Aleksandra posle anonimne dojave upućene beogradskim medijima, dok je policija sutradan u donjem delu Karađorđevog parka, preko puta Veterinarskog fakulteta, pronašla i ugljenisane delove trupa Tarićevog tela u žbunju - rekao je tada izvor.

Ubrzo, iza rešetaka su se našli Bakić i Milan Rašić, koji su od prvog dana negirali umešanost u zločin koji je potresao celu Srbiju. Veštak sudske medicine Dušan Dunjić tokom suđenja je naveo da su se Smail Tarić i ubica najverovatnije nalazili licem u lice. On je naveo da su da su dve velike posekotine na glavi mogle da dovedu do gubitka svesti i onesposobljavanja žrtve da se brani.

foto: Printscreen/Instagram

Presudom Apelacionog suda, Bakić je osuđen na kaznu od 15 godina zatvora za "obično" ubistvo, dok je prethodno prvostepenim presudama u dva navrata bio osudijivan za teško ubistvo na kazne od 35 , pa 20 godina zatvora. Bio je uhapšen u avgustu 2008. godine, a pušten je iz pritvora u martu 2015. godine. Drugoptuženi u tom slučaju bio je Miloš Rašić (32) ali on je pravosnažno oslobođen svih optužbi zbog nedostatka dokaza da je učestvovao u Tarićevom ubistvu.

Podsećanja radi, policija je juče uhapsila osam osoba zbog sumnje da su prodavale drogu, koju su zakopavale, a njihove mušterije dolazile su na ta mesta, uzimale narkotike i tu ostavljale novac!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.