VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Popadali srpski dileri sa ogromnim količinama droge
Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju MUP-a., Foto: Tanjug

Akcija

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Popadali srpski dileri sa ogromnim količinama droge

Takođe, pretresom kuće koju koristi osumnjičeni B. P. u Obrenovcu zaplenjeno je oko 100 grama heroina, dok su u stanu u kojem je boravio osumnjičeni N. M. na Paliluli pronađene 44 tablete ekstazija

Objavljeno: 17:44h

U Beogradu su u više odvojenih policijskih akcija uhapšeni0 M. Đ. (21), D. I. (18), D. Đ. (20), B. P. (26) i N. M. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštio beogradski MUP, pretresom stana na Čukarici, u kojem je boravio M. Đ, policija je zaplenila sedam paketića kokaina, ukupne težine oko 80 grama.

U drugoj akciji, pretresom vikendice koju koristi osumnjičeni D. I. zaplenjena su četiri paketa marihuane teška oko 800 grama, tri paketića heroina, kao i 140 grama smeše paracetamola i kofeina, koja služi za uvećanje mase narkotika.

Pregledom "fijata punto" kojim je upravljao osumnjičeni D. Đ. policija je zaplenila 45 paketića marihuane, težine 35,4 grama, dok je kod njega pronađeno još tri paketića sa manjom količinom ove droge.

Takođe, pretresom kuće koju koristi osumnjičeni B. P. u Obrenovcu zaplenjeno je oko 100 grama heroina, dok su u stanu u kojem je boravio osumnjičeni N. M. na Paliluli pronađene 44 tablete ekstazija.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.