OZLOGLAŠENA BRAĆA VAVIĆ POVEZIVANI SA NESTALIM VUKIĆEVIĆEM! Sukob vođa završio se ranjavanjem, rat se nastavlja?
Braća Vavić, Foto: Prinstcreen/facebook

užas

OZLOGLAŠENA BRAĆA VAVIĆ POVEZIVANI SA NESTALIM VUKIĆEVIĆEM! Sukob vođa završio se ranjavanjem, rat se nastavlja?

Sumnja se da je otet, ali se ne isključuje mogućnost ni da je počinjen zločin

Objavljeno: 14:20h

Lazar Vukićević, označen kao navijač Crvene zvezde poslednji put lociran je na Banovom Brdu, pred ponoć, i od tada mu se gubi svaki trag.

Sumnja se da je otet, ali se ne isključuje mogućnost ni da je počinjen zločin.

Inače, Vukićević je pre samo godinu dana izbegao smrt kada je porše u vlasništvu njegovog oca usred bela dana dignut u vazduh na Vračaru.

U to vreme sve oči su bile uprte u braću Vavić. Naime, sumnja se da je napad bio odmazda za ranjavanje Nikole Vavića, navijača "Alkatraza".

Iako je automobil u vlasništu Lazarevog oca Milorada Vukićevića, od samog starta je jasno bilo da je postavljeni eksploziv bio namenjen njegovom sinu Lazaru, koji je najčešće upravljao ovim vozilom.

U to vreme svetlo sumnje palo je i na Nikolu Vavića, problematičnog navijača Partizana i jednog od vođa navijačke grupe Alkatraz, inače dobro poznatog srpskoj javnosti i pravosudnim organima naše zemlje.

Nikola Vavić i Lazar Vukićević sukobili su se pre tri godine u toaletu jednog beogradskog kluba, a svađa koja se nastavila u separeu završila se ranjavanjem Nikole Vavića i njegovog druga Miloša Nikolića.

Vukićević i njegov prijatelj Nemanja Arsenović ubrzo su uhapšeni.

Kako je "Blic" ranije pisao, Vukićević po hapšenju nije odmah mogao da da iskaz u policiji, tvrdeći da se nalazi u teškom psihičkom stanju zbog tuče i da "ne može da se koncentriše".

I to nije prvi put da se Vavić našao u centru obračuna koji su se završili upucavanjem ili hapšenjem. Po velikom broju krivičnih dela, divljaštvu i huliganstvu, još poznata su njegova braća, Aleksandar i Đura.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.