BIHALIJU JE NAPISAO DA JE DU*LAČ! Oglasio se lik kog su napali momci iz Levijatana, OTKRIO KAKO SU GA NAMAMILI
Ilustracija, Foto: Printscreen

šok ispovest

BIHALIJU JE NAPISAO DA JE DU*LAČ! Oglasio se lik kog su napali momci iz Levijatana, OTKRIO KAKO SU GA NAMAMILI

Pripadnici “Levijatana” su muškarca prvo zvali na mobilni, pretili mu i tražili mu da sam snimi video kako se izvinjava zbog reči koje je napisao o Bihaliju

Objavljeno:

Namamili su me na susret tako što su me pozvali navodno da se dogovorimo oko posla. Kada sam došao tamo, odveo me je do ćoška, gde me je sačekalo njih desetak. Ne znam ko me je prvi udario kada sam rekao da neću da snimim klip izvinjenja.

Ovako je za Blic započeo ispovest muškarac B.M. koga su članovi grupe "Levijatan" napali zato što je napisao uvredljiv komentar na račun prvog čoveka grupe Pavla Bihalija.

Kako je već pisano, pripadnici “Levijatana” su muškarca prvo zvali na mobilni, pretili mu i tražili mu da sam snimi video kako se izvinjava zbog reči koje je napisao o Bihaliju, a kada je to odbio, pozvao ga je neko drugi i, budući da je B. M. električar, zakazao mu posao narednog dana na uglu ulica Milutina Uskokovića i Koste Abraševića.

Kada se B. M. pojavio na dogovorenoj lokaciji sačekala ga je grupa pripadnika “Levijatana”, zahtevala da ga snime dok se izvinjava, a kada je ponovo odbio, Boris Knežević, vođa Četničke omladine mu je zadao prvi udarac u glavu, a potom su ostali nastavili da ga šutiraju i udaraju, stoji u saopštenju Tužilaštva.

Da M.B. nije uspeo da se izvuče ko zna šta bi se desilo i kako bi se ova priča završila.

"Uspeo sam da im pobegnem u neko dvorište, pa su mi kroz ogradu pretili da sam mrtav čovek, a onda su se razbežali. Posle toga su usledili preteći pozivi", kaže M.B.

Nije prošlo mnogo, a njemu je zazvonio telefon.

"Tražili su od mene da snimim to izvinjenje inaće će me kad-tad naći i odrobijati. Ja sve te razgovore imam snimljene i može se jasno čuti razlog poziva moja uvreda na račun Bihalija", kaže uznemireni muškarac.

Međutim, ovom muškarcu nije prvi put da se susreće sa članovima "Levijatana".

Naime, prošle godine ga je posetio Pavle i tada zbog uvredljivih komentara.

"Dolazio mi je na adresu, tada je bio sam i samo smo razgovarali. Rekao mi je da se malo smirim", kaže sagovornik.

Sporni komentar zbog kojeg je dobio batine je glasio “Dudlač” i to je napisao ispod Bihalijeve slike.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.