KAŠIKAROM NA "HOLESTEROL"! Plaćenik bacio bombu na beogradski restoran, motiv ZASTRAŠUJUĆ! Oni su u opasnosti
Restoran koji je dignut u vazduh na Dorćolu, Foto: RTV Pink printscreen

detalji eksplozije

KAŠIKAROM NA "HOLESTEROL"! Plaćenik bacio bombu na beogradski restoran, motiv ZASTRAŠUJUĆ! Oni su u opasnosti

Policija proverava da li je kašikara bačena zbog neplaćenog reketa ili se neko nameračio da kupi plac na kojem se nalazi restoran i vrši pritisak na vlasnika da ga proda

Objavljeno:

Ručna bomba eksplodirala je juče oko dva ujutru, u restoranu "Holesterol" u Dobračinoj ulici u Beogradu.

Policija proverava da li je kašikara bačena zbog neplaćenog reketa ili se neko nameračio da kupi plac na kojem se nalazi restoran i vrši pritisak na vlasnika da ga proda!

U eksploziji nije bilo povređenih, ali je napravljena velika materijana šteta. Oštećeni su i automobili parkirani ispred lokala.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je bombaš imao vozača koji ga je čekao u blizini i odvezao ga do štek-stana sporednim ulicama da bi izbegao kamere.

Sumnja se da je bombu bacio plaćenik, a istraga utvrđuje ko je naručilac.

"Svi opticaji su u igri. Moguće je da je reč o pretnji zbog neplaćenog reketa ili upozorenju vlasniku koji odbija da proda plac. Vlasnik restorana nema kriminalni dosije. On je dao izjavu policiji, ali nije bio od neke pomoći, jer je samo ponavljao da se nije nikome zamerio", kaže izvor za Alo i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je napadač hteo da zaplaši i ostale vlasnike i zakupce u toj ulici, i poručuje im da je vreme da se isele.

(Espreso.co.rs / Informer / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.