OVU KNELETOVU FOTKU SVI DOBRO ZNATE: Sad je osvanula jedna nikad viđena, isto je go do pojasa, A NA GRUDIMA...
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Kurir

LEGENDE DEVEDESETIH

OVU KNELETOVU FOTKU SVI DOBRO ZNATE: Sad je osvanula jedna nikad viđena, isto je go do pojasa, A NA GRUDIMA...

Bio je baš opasan mafijaš

Objavljeno: 09:31h

U apartmanu 331 hotela “Hajat” u Novom Beogradu, 28. oktobra 1992. godine ubijen je Aleksandar Knežević zvani Knele, dvadesetjednogodišnjak iz naselja Braće Jerković.

Na Voždovcu je bio poznat kao vrsni sportista i vatreni navijač Crvene zvezde. Početkom devedesetih godina upoznaje najpoznatijeg Voždovčanina Đorđa Božovića zvanog Giška sa kojim postaje veliki prijatelj. Knele se družio isključivo sa šestokim momcima.

Ime Kneleta, pored Giške, Arkana ili Bojana Banovića danas možemo da čujemo u emisijama, a sećamo ih se po neverovatnim urbanim legendama i stilu oblačenja koji je obeležio celu jednu generaciju ove zemlje na kraju prošlog veka.

Uveli su trendove za kojima su odlepili mnogi, počev od šuškavih trenerki, kožnih jakni, patika sa vazdušnim đonom i "pederušama". U takvim izdanjima često osvanjavaju i njihove fotografije.

Ipak, jedna fotografija Kneleta nam je dobro poznata, a na njoj Knele go do pojasa leži u krevetu. Sada je osvanula njegova fotografija koja do sada, reklo bi se, još nije viđena. Na slici se vidi on iza rešetaka, takođe go do pojasa, namrgođenog lica, a oko vrata mu stoji, reklo bi se kilogram zlata.

Pogledajte fotografiju:

Više o Kneletu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.