IZBAVITE ME ILI KRAJ, DRŽE ME KAO PSA! Ubica Saleta Mutavog najavio samoubistvo, bio je u OZLOGLAŠENOM C PAVILJONU
Sale Mutavi, Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

NIJE MOGAO DA IZDRŽI

IZBAVITE ME ILI KRAJ, DRŽE ME KAO PSA! Ubica Saleta Mutavog najavio samoubistvo, bio je u OZLOGLAŠENOM C PAVILJONU

Smatrali su da je u velikoj opasnosti zbog medijskih pisanja da je blizak "škaljarskom klanu".

Objavljeno: 09:59h

Saša Vidović, koji je u Foči služio kaznu od 18 godina zbog ubistva Miroslava Lazarevića, obesio se u ponedeljak o kvaku u svojoj ćeliji. On je bio blizak "škaljarskom klanu", a dovođen je i u vezu sa ubistvom navijača Partizana Aleksandra Stankovića (29).

Vidović je ostavio oproštajno pismo za majku i brata, a ubio se baš na dan kada mu je krsna slava.

- Saša je jednom prilikom, kada ga je posetila majka, rekao da se plaši za bezbednost. "Ovo je kraj za mene ako me ne izbavite iz ovog paviljona. Ovde me drže samog ko psa", poručio joj je, a zatim su se crne slutnje obistinile i čuvari su ga našli obešenog o kvaku u čučećem položaju - otkriva naš izvor.

Uprava zatvora odlučila je da Vidovića smesti u ozloglašeni C paviljon iz bezbednosnih razloga jer su smatrali da je u velikoj opasnosti zbog medijskih pisanja da je blizak "škaljarskom klanu".

- Vidovićeva porodica molila je upravu Kazneno-popravnog zavoda Foča da ga stavi u krug s ostalim zatvorenicima, ali uzalud. Kada god bi ga neko od porodice posetio on bi govorio da ne može više da izdrži i naglasio da se nad njim iživljavaju - ističe naš sagovornik.

Vidović je osuđen 2019. na 18 godina robije zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine i na još jednu godinu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i zbog izazivanja opšte opasnosti, a zbog pomenute likvidacije s njim je osuđen i Aleksandar Bulatović, koji je dobio 18 godina.

Da podsetimo, vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković Sale Mutavi ubijen je 13. oktobra 2016. u Bačvanskoj ulici, u blizini Centralnog zatvora. Nepoznati napadači ispalili su u njega oko 60 metaka iz kalašnjikova i potom pobegli s mesta zločina. Stanković je najverovatnije sumnjao da bi mogao da bude meta napada jer je, navodno, na sebi imao pancir. Međutim, ubice su mu pucale u glavu. Posle zločina mediji su spekulisali da je kriminalna grupa iz Crne Gore za njegovu likvidaciju platila 300.000 evra, ali ne u novcu, već u kokainu.

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.