VREĐAO JE MIGRANTE U SRBIJI A ONDA MU SE DEILO OVO: Šta vi kažete na ovaj potez?
Foto: printscreen

šok video!!!

VREĐAO JE MIGRANTE U SRBIJI A ONDA MU SE DEILO OVO: Šta vi kažete na ovaj potez?

Protiv muškarca iz Apatina koji je presreo dva taksi vozila i vređao migrante i taksiste koji su ih prevozili, Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru podneta je krivična prijava.

Objavljeno:

On se optužuje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Na snimku se jasno vidi kako preti i taksistima i migrantima.

"Radi se o sporadičnim slučajevima kakvih je do sada bilo, kao i u Apatinu, tako i u Pirotu i ostalim mestima, ali je to na sreću uvek završavalo bez velikih posledica i to je po mom, dubokom uverenju, uvek rađeno zbog neinformisanosti i straha", navodi Ivan Gerginov, pomoćnik komesara za izbeglice i migracije.

Da podsetimo na društvenim mrežama pojavio se snimak iz Apatina na kome se vidi kako zasad nepoznati muškarci automobilom blokiraju put koloni taksi vozila koji prevoze veliki broj migranata.

Jedan od njih, koji je snimao ceo incident, odmah izlazi iz automobila i svakom taksisti i migrantima upućuje brutalne uvrede.

- Kud ste krenuli s tim go*nima? A? Kud ste krenuli s tim go*nima, pitam? Okreći! Okreći odmah! Čuješ šta vičem? Okreći! Pi**a im materina! Talibani mamu im je**m" - čuje se muškarac kako psuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.